Σωστός ο Αγγελος

Σωστός ο Αγγελος
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε πολλά ευτράπελα που πλήγωσαν και χτύπησαν κάθε σοβαρό οπαδό του ΠΑΟΚ. Οπαδοί (ο θεός ας τους κάνει) εισέβαλαν στο γήπεδο και διέκοψαν την προπόνηση των παικτών, οι παίκτες φοβούμενοι την οργή ένός μέρους των "φιλάθλων" του ΠΑΟΚ απείλησαν ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, έγιναν ονομαστικές μηνύσεις και οι ανακοινώσεις είχαν την δύναμη γροθιάς και γράφονταν σε πολύ οξύ τόνο. Στο κέντρο του τυφώνα βρίσκεται ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Και οι δύο φέρονται ως υπεύθυνοι για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και οι "φωνές" θέλουν πλέον να πάρουν κεφάλια, και κυρίως αυτό του προπονητή του Δικεφάλου.

Εγώ δεν κρύβω ότι έιμαι οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά μιας άλλης κατηγορίας. Δεν μπαίνω στις κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες και δεν ξέρω πόσα πήρε ο Καλαφάτης ή πόσα πήρε ο Άγγελος ή πόσα πήρε ο Γούμενος και ποιός ήθελε να κάνουν μεταγραφές και τι ώρα έφαγε ο Σαλπιγγίδης και τι αμάξι οδηγά ο Γιασεμής...

Δεν ξέρω αν ο Γούμενος χρωστάει ή ο Καλαφάτης έδωσε λεφτά στον ΠΑΟΚ ή αν ο Μπατατούδης χρωστάει ακόμα...

Γενικά δεν ξέρω τίποτα πέρα από αυτά που βλέπω. Αυτό όμως που είδα είναι η αχαριστία, η μωρεία και μικροπρέπεια των οργανομένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Αχάριστοι γιατί ξεχνούν σε δύο 90λεπτα ποιός τους έκανε ομάδα και τους τίτλους και διακρίσεις. Αχάριστοι γιατί δεν δίνουν ούτε μία δεύτερη ευκαιρία. Αχάριστοι γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα βάλουν στην καρέκλα αυτόν που τους "την λέει" λιγότερο. Αχάριστοι γιατί πριν από τον Άγγελο είχαν να δουν τίτλο από το 1985. Αχάριστοι γιατί ο Άγγελος νοιάζεται για την ομάδα και κρατάει τα γκέμια δυνατά (αφήνωντας αυτούς από έξω) και δεν πάει στα πάρτυ τους και δεν έιναι superStar.

Αχάριστοι γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κατάσταση της ΑΕΚ και θέλουν να βάλουν τα πράγματα σε προγραμματισμένες διαδικασίες και να αρχίσουν να κάνουν μακροχρόνια πλάνα.

Μωροί γιατί διακόπτουν την προπόνηση των παικτών της ομάδας τους πιστεύοντας πως αν τους τρομάξουν θα πάρουμε το Champions League και το διηπειρωτικό. Μωροί γιατί πραγματικά πιστεύουν ότι μπορεί να συμβεί, επικαλούμενοι τον λαό και την ιστορία του ΠΑΟΚ (αν είναι δυνατόν να κερδιθεί ένας αγώνας με τον τρόμο των ίδιων σου των στραιτωτών). Μωροί γιατί πιστεύουν ότι αντιπροσοπεύουν αυτόν τον λαό και αυτήν την ιστορία. Μωροί γιατί δεν έχουν ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα και το μόνο που θέλουν είναι να φύγει ο Άγγελος. Λες και όλοι οι προπονητές της Ευρώπης ζητούν να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Μωροί γιατί ζουν στον δικό τους φανταστικό κόσμο χτίζοντας τοίχους στην λογική και στην πραγματικότητα.

Μικρόπρεποι, γιατί οι τρόποι και η ευπρέπεια δεν διδάσκονται...

Με αυτούς τους οπαδούς να κυβερνούν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και με αυτήν την αντιομετώπιση ο ΠΑΟΚ θα μείναι πάντα μία μικρή ομάδα χωρίς όνειρα και φιλοδοξίες. Λες και η καταστροφή είναι η μόνη λύση πέρα από την απόλυτη αναγνώριση και καθιέρωση σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Αλλά αν ο Άγγελος έφευγε τότε εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα τον κατέκρινε. Όχι όμως. Σαν άντρας με καρίδια μένει εδώ και αναλαμβάνει τις ευθύνες που αυτοί θέλουν να του φορτώσουν. Αν έφευγε τότε θα ήταν λάθος. Τώρα όμως είναι σωστός...

News 24/7

24MEDIA NETWORK