Στάση... πληρωμών από την NOVA

Noplay,no...payλέει ηNOVAστηνSuperLeagueκαι προκαλεί τεράστιο πονοκέφαλο στις ομάδες, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Στάση... πληρωμών από την NOVA
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το συνδρομητικό κανάλι που αποτελεί τον αποκλειστικό οικονομικό αιμοδότη των ΠΑΕ, σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 16/11 με Επιτροπή της Λίγκας, ενημέρωσε τις ομάδες ότι δεν προτίθεται να καταβάλει την δόση Οκτωβρίου που προβλέπεται στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ύψους 1.2 εκατ. ευρώ.

ΗNovaεπικαλείται απώλεια συνδρομητών από τις αλλεπάλληλες διακοπές στο περσινό αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα, για τις οποίες μάλιστα, έχει ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσει ρήτρες 1.2 εκατ. ευρώ για τα play offs από πέρσι, 2.8 εκατ. ευρώ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν με απόφαση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και θα γίνουν τον Γενάρη και επιπλέον 2.8 για την 11η αγωνιστική που επρόκειτο να γίνει το επόμενο τριήμερο αλλά αναβλήθηκε.

Μάλιστα, η επόμενη δόση που θα πάρουν οι ομάδες σύμφωνα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Κάτι που σημαίνει ότι σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, οι ΠΑΕ θα πρέπει να βρουν άλλη πηγή εσόδων για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Α.ΠΛ.

24MEDIA NETWORK