Στη Βουλή ο Μπουρούσης!

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του νέου παίκτη του Παναθηναϊκό στο ελληνικό κοινοβούλιο. Διαβάστε το λόγο της επίσκεψης του.

Στη Βουλή ο Μπουρούσης!
Γιάννης Μπουρούσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο χρόνος στη Βουλή περνούσε όπως κάθε μέρα με τους βουλευτές να ετοιμάζονται να ψηφίσουν τα τελευταία νομοσχέδια πριν φύγουν για διακοπές.

Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρισκόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και κατέστρωναν τα πολιτικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα σεζόν. Όπως ήταν φυσικό, οι πολιτικοί συντάκτες ήταν έξω από το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιμένοντας κάποια είδηση.

Η είδηση ήρθε, αλλά από εκεί που δεν την περίμεναν. Όπως ανέμεναν να βγει κάποιος πολιτικός από το γραφείο, ήρθε προς το μέρος τους ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης.

Εκείνοι, όπως ήταν φυσικό, τον κοίταξαν όλο απορία και τον ρώτησαν τον λόγο που επισκέφθηκε το ελληνικό Κοινοβούλιο. Έλειπε πέντε χρόνια από την Ελλάδα, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα του είχε λείψει τόσο η ελληνική Βουλή και ότι θα ήταν από τα πρώτα μέρη που θα επισκέπτονταν στην Αθήνα.

"Ήρθα να βγάλω λόγο", απάντησε ο Μπουρούσης αστειευόμενος. Ακολούθησε μπασκετική κουβέντα με τους πολιτικούς συντάκτες και στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ανέβηκε στο πρώτο όροφο της Βουλής για κάποιο προσωπικό ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη Βουλή ο Διαμαντίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK