Στιγμές τρόμου στο "Ζοφρούα Γκισάρ" με ύποπτο πακέτο

Αγωνία για την αποστολή της ΑΕΚ στη Γαλλία, όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου έξω από το γήπεδο.

Στιγμές τρόμου στο "Ζοφρούα Γκισάρ" με ύποπτο πακέτο

Μακρά αποδείχθηκε η νύχτα για τους παίκτες της ΑΕΚ και της Σεντ Ετιέν στο "Ζοφρουά Γκισάρ", όταν ένα ύποπτο πακέτο έξω από τα επίσημα του γηπέδου σήμανε συναγερμό στη γαλλική αστυνομία.

Οι δηλώσεις των δύο ομάδων είχαν ολοκληρωθεί όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη ενός αντικειμένου που ανησύχησε τις αρχές, μετά και από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη τη γαλλική επικράτεια.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ούτως ή άλλως και γι' αυτό στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο του αντικειμένου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων και οι δημοσιογράφοι παρέμειναν στο γήπεδο κατόπιν εντολής των αρχών, μέχρι να ελεγχθεί το αντικείμενο.

Μετά από λίγη ώρα, το πούλμαν της ΑΕΚ αποχώρησε αλλά από διαφορετική έξοδο, ενώ ορισμένοι παίκτες των "στεφανουά" δεν ήταν σε θέση να πάρουν τα αυτοκίνητά τους που βρίσκονταν κοντά στον υπό έρευνα χώρο και έφυγαν με το πούλμαν της ομάδας.

Η λήξη συναγερμού σήμανε λίγο μετά από τη 1:00 ώρα Ελλάδας, όταν έγινε γνωστό ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν μία αθλητική βαλίτσα, την οποία εικάζεται ότι την πέταξε κάποιος Γάλλος φίλαθλος σε κάδο απορριμάτων κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άκης Γεωργίου: Μπετόν αρμέ η ΑΕΚ
Σεντ Ετιέν - ΑΕΚ 0-0
Κετσπάγια: "Μας περιμένει δύσκολο ματς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK