Στην Ελλάδα ο πρώην διακαής πόθος του Παναθηναϊκού Παούνοβιτς

Ο Σέρβος προπονητής, Παούνοβιτς, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (13/11) στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr. Ποιος ο λόγος της επίσκεψής του.

Στην Ελλάδα ο πρώην διακαής πόθος του Παναθηναϊκού Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού τον περασμένο Νοέμβριο για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου. Ο Σέρβος τεχνικός, ωστόσο, απάντησε αρνητικά στο "τριφύλλι", με αποτέλεσμα οι ιθύνοντές του να στραφούν στην εναλλακτική, που επρόκειτο για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Για αρκετές μέρες το όνομα του Παούνοβιτς, ο οποίος με την Εθνική Νέων της Σερβίας κατέκτησε το Παγκόσμιο του 2015, "έπαιξε" στα ρεπορτάζ των "πρασίνων". Τελικά εκείνο το μήνα, το Νοέμβριο του 2015, ο 39χρονος ανέλαβε τη Chicago Fire, ομάδα που συμμετέχει στο MLS.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, ο Σέρβος, ένα χρόνο μετά, πήρε την απόφαση να έρθει στη χώρα μας. Όχι να βρεθεί σε συζητήσεις με ομάδα, αλλά για να δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο άλλοτε επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου είχε ως συμπαίκτη τον Ντέμη Νικολαΐδη, θα παρακολουθήσει με τον Έλληνα ατζέντη Σάκη Κανακίδη την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ.

Σκοπός του είναι τσεκάρει ιδίοις όμμασι παίκτες της Ελλάδας και της Βοσνίας, μια και στη φιλική αναμέτρηση με τη Λευκορωσία, στο Φάληρο βρέθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτιγκ της Chicago Fire, Μάθιου Πίρσον. Ο Παούνοβιτς εξακολουθεί και είναι ο προπονητής της ομάδας του MLS. Τώρα, αν καταφέρει στο επόμενο διάστημα να αποκτήσει παίκτη από την Εθνική μας ή τη Βοσνία, είναι κάτι που δεν μπορεί να γραφτεί με βεβαιότητα...

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK