Στην Μάλαγα βρήκε τους παίκτες που ήθελε στον Ολυμπιακό ο Ουσίγιος

Αποκαλυπτικός ήταν κατά την παρουσίαση του από την Μάλαγα ο Μάριο Ουσίγιος, αφού μίλησε με... ονόματα και συγκεκριμένα μεταγραφικούς στόχους που ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξαν στην... αγαπημένη του Μάλαγα! Τι είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την αποχώρηση που ήταν δική του επιλογή (VIDEO).

Στην Μάλαγα βρήκε τους παίκτες που ήθελε στον Ολυμπιακό ο Ουσίγιος
Mario Husillos

Μόλις 129 ημέρες κράτησε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος. Το διαζύγιο με τον Αργεντινό παράγοντα ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η πρόσληψη του, με επίσημο τρόπο, από την Μάλαγα!

Την Τετάρτη ο 58χρονος άνδρας παρουσιάστηκε από την Μάλαγα ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, με τις δηλώσεις του να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τόνισε πως ουσιαστικά δεν τον έδιωξαν, αλλά έφυγε ο ίδιος από τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που πρότεινε στους ερυθρόλευκους και κατέληξαν στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

"Ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής μου. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ούτε λεπτό, αφού ήθελα πολύ να έρθω και δεν υπήρχε τίποτε να μου αλλάξει τη γνώμη. Το συναίσθημα και η επιθυμία με οδήγησαν εδώ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την φανταστική συνεργασίας μας. Του εξήγησα την κατάσταση για το πώς ένιωθα, με κατάλαβε και πλέον έχουμε άριστη σχέση. Περνούσα καλά και μου έδιναν τα πάντα, όμως τους εξήγησα τι σημαίνει για μένα η Μάλαγα. Τα πάντα τελείωσαν γρήγορα με καλή θέληση από τον πρόεδρο".

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ουσίγιος μίλησε με... ονόματα και διευθύνσεις για τις μεταγραφικές του προτάσεις στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως είχε έρθει σε επαφή με τους Αντριάν Γκονθάλεθ (σ.σ. γιος του Μίτσελ), Ντιέγκο Ρολάν και Μπόρχα Μπαστόν.

Ο πρώτος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Εϊμπάρ, ενώ οι άλλοι δυο είναι δανεικοί από Μπορντό και Σουόνσι αντίστοιχα. Και οι τρεις αγωνίζονται φέτος στην... Μάλαγα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK