Στο γιατρό του Μάνταλου ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι πηγαίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στον γιατρό του Πέτρου Μάνταλου, προκειμένου να φτιαχτεί ειδικός νάρθηκας που θα προστατεύει το τραυματισμένο χέρι του.

Στο γιατρό του Μάνταλου ο Τσιγκρίνσκι
tsigrinski ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης της ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκ θα ταξιδέψει με προορισμό την Ιταλία. Σκοπός του ταξιδιού του αυτού να επισκεφτεί τον γιατρό που ανέλαβε την αποκατάσταση του Πέτρου Μάνταλου και την προστασία με τη μάσκα, όταν είχε τραυματιστεί στη μύτη στην αρχή της σεζόν.

Η επίσκεψη του Ουκρανού στόπερ στον συγκεκριμένο γιατρό αποφασίστηκε προκειμένου να φτιαχτεί ένας προστατευτικός νάρθηκας για το χέρι του, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί τόσο στις επόμενες προπονήσεις όσο και στους αγώνες όταν επιστρέψει ο «Τσίγκρι». Η επιστροφή του αμυντικού της Ένωσης απο την Ιταλία στα Σπάτα θα γίνει την Πέμπτη.

Η περίοδος αποθεραπείας του Ουκρανού πάει αρκετά καλά και στην ΑΕΚ θέλουν να επισπεύσουν την κατάσταση χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο το τραυματισμένο χέρι ή τουλάχιστον να προστατεύσουν όσο καλύτερα γίνεται το σημείο του τραυματισμού και της επέμβασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK