Στο ΣΕΦ για χάρη του Ολυμπιακού ο Αντετοκούνμπο!

Mέ εναν υψηλό προσκεκλημένο στις εξέδρες του ΣΕΦ θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Άρη για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στην Stoiximan.gr Basket League: τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on from the bench with teammates during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on from the bench with teammates during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Άρωμα... NBA στο ΣΕΦ μία εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός ριχτεί στη μάχη του Final-4 της Euroleague! Οι πρωταθλητές Ελλάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου φιλοξενούν τον Άρη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για την Stoiximan.gr Basket League (η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες) και στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου θα βρίσκεται ένας NBAer!

Όχι όμως οποιοσδήποτε αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον 22χρονο Έλληνα διεθνή άσο να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους με τους Μπακς (αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τους Ράπτορς) και να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Και αυτό γιατί πέρα από μερικές στιγμές χαλάρωσης θέλησε να βρεθεί στο ΣΕΦ για να δει διά ζώσης και την ομάδα που υποστηρίζει από μικρός, τον Ολυμπιακό, αλλα και αρκετούς συμπαίκτες του από την εθνική ομάδα που αγωνίζονται στους Πειραιώτες.

Photo Credits: AP Photo/Chris Szagola

News 24/7

24MEDIA NETWORK