Στον τελικό θα πάω με τους Μασάι

Στον τελικό θα πάω με τους Μασάι

"Πρέπει να βρούμε γήπεδο για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να γίνει σε κατοικημένη περιοχή!"

"Υστερα από πολύωρες συσκέψεις βρήκαμε τις τέσσερις καταλληλότερες τοποθεσίες για τον τελικό."

"Η πρώτη είναι αυτή. Μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη χώρων υγιεινής..."

"Η δεύτερη είναι αυτή. Μοναδικό μειονέκτημα το δέντρο, αλλά αν ξεπεράσουμε την διαφωνία μας με τους οικολόγους, τότε θα γίνει εδώ ο τελικός."

"Η τρίτη είναι αυτή. Μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη συγκοινωνίας, κάτι που θα κάνει δύσκολη την μετακίνηση των οπαδών."

"Τέταρτη και τελευταία αυτή. Μοναδικό μειονέκτημα το σκέπαστρο, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμο τον Μάη..."

"Επίσης, πραγματοποιήσαμε σύσκεψη και για τα μέτρα ασφαλείας..."

"Περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα επιβλέπει την τάξη..."

"Ο έλεγχος των οπαδών θα γίνει με τα πλέον σύγχρονα μέσα..."

"Παράλληλα θα υπάρχουν και ειδικοί φρουροί με πολιτικά για τυχόν επεισόδια..."

"Τέλος, θα έρθει και ειδική ομάδα από το ΝΑΤΟ, η οποία θα συνεργαστεί με τους δικούς μας για την καλύτερη ασφάλεια των VIP's."



-**- Δεν ξέρω αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έρθει στην Παιανία το καλοκαίρι. Αυτό που ξέρω είναι ότι συζητήσεις έγιναν και θα ξαναγίνουν. Οπως και διαψεύσεις θα γίνουν, είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά. Το άσχημο είναι το θέμα βγήκε τώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.

-**- Και όχι μόνο αυτό. Αλλά κάποιοι «εξυπνάκηδες» άρχισαν ήδη και τις πρώτες μεταγραφές με την έλευση του Ντούσκο. Οκκάς, Κατσουράνης, Λάκης, Ζαγοράκης, θα μετακομίσουν, λέει, στην Παιανία.Δεν το αποκλείω ούτε αυτό το ενδεχόμενο. Γκρινιάζω όμως που άρχισαν τα σενάρια από τώρα κι ενώ ο Παναθηναϊκός του Γιτζάκ Σουμ δίνει την μάχη για την κατάκτηση του νταμπλ.

-**- Μην βιάζεστε ρε παιδιά. Κρατήστε τις πληροφορίες για πιο μετά. Ας τελειώσουν οι εγχώριες διοργανώσεις και μετά ξεφουρνίστε τα. Εξάλλου, ένα ολόκληρο καλοκαίρι έχουμε μπροστά μας. Εσας θα σας άρεσε να ακούτε ότι κάποιος άλλος θα πάρει την θέση σας, ακόμα κι αν εσείς έχετε μία επιτυχημένη θητεία; Μάλλον όχι...



Με την υπογραφή...

O υπουργός Yγείας κάνει έφοδο στο Γενικό Kρατικό. Mπαίνει μέσα, κοιτάζει... ράντσα παντού. Eπάνω σε ένα ράντσο βλέπει έναν τύπο να τον... παίζει κανονικά. Aρχίζει να ουρλιάζει: Tι είναι αυτά;... Nα έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι τώρα... Nα κατέβουν... Θα αποδοθούν ευθύνες, θα γίνουν απολύσεις!
Όχι, όχι, του λένε οι γιατροί, υπάρχει μια ασθένεια... που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο.
Eν πάση περιπτώσει, το αφήνει. Στρίβει σε έναν άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που τον έχει έξω... και μια νοσοκόμα του κάνει πίπα κανονικά...
Σας παρακαλώ να έρθουν τώρα οι υπεύθυνοι, να αποδοθούν ευθύνες!
Όχι, όχι, φωνάζουν οι γιατροί. Tην ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις, απλά έχει καλύτερο ταμείο...



News 24/7

24MEDIA NETWORK