Είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, κάνει όργια στην Γερμανία

Μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός που είχε δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή του χάλασε τελευταία στιγμή λόγω... Μάρκο Σίλβα, κάνει απίθανα πράγματα στην φετινή Μπουντεσλίγκα. Διαβάστε ποιος είναι (VIDEO).

Hertha Berlin's Vedad Ibisevic reacts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and FC Bayern Munich in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 18, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Vedad Ibisevic AP

Καλοκαίρι του 2015. Ο Ολυμπιακός είχε βγει στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ και μία από τις λύσεις που προτάθηκαν ήταν έμπειρου ποδοσφαιριστή με αρκετά γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Οι απαραίτητες επαφές έγιναν ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 31άχρονος άσος, μάλιστα, ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους, κυρίως, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάρκο Σίλβα, παρόλα αυτά, δεν έβλεπε με καλό... κάτι τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Αυτό λόγω της ηλικίας του και γιατί στη λίστα του είχε άλλες προτεραιότητες. Τελικά πέρασε του Πορτογάλου και ο Ιμπίσεβιτς κουράστηκε να περιμένει, οπότε υπέγραψε στην Χέρτα Βερολίνου.

Ποιος ήρθε στη θέση του; Ο Ιντέγε Μπράουν με τη μεταγραφή του μάλιστα να κοστίζει στον Ολυμπιακό περίπου 6.000.000€ και να φεύγει με 12.000.000€ από τους ερυθρόλευκους τον Γενάρη του 2017 (τα ποσά σύμφωνα με το transfermarkt).

Ο Ιμπίσεβιτς μπορεί να είναι 33 ετών πλέον, όμως παραμένει... κανόνι. Φέτος μετρά 12 γκολ και 4 ασίστ σε 29 εμφανίσεις στην Γερμανία με την Χέρτα, που διεκδικεί την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4) με δικό του γκολ η Χέρτα επικράτησε με 1-0 της Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Photo credit: AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK