Συγκλονισμένος με Εμπουέ ο Ρομαό

Ο Εμανουέλ Εμπουέ προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη του πως είναι χρεοκοπημένος και σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Ποια η αντίδραση του Αλεξί Ρομαό και το retweet αισιοδοξίας που έκανε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα Χριστούγεννα δεν ήταν για όλους μία όμορφη περίοδος. Στην περίπτωση του παλαίμαχου άσου της Άρσεναλ Εμανουέλ Εμπουέ μάλιστα το ακριβώς αντίθετο. Όπως αποκάλυψε στην Daily Mirror είναι χρεοκοπημένος, άστεγος και από το μυαλό του έχει περάσει πολλές φορές η σκέψη της αυτοκτονίας.

Αν και κέρδισε πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, ο ίδιος λέει πως μία δικαστική απόφαση είχε ως αποτέλεσμα η περιουσία του να περάσει στα χέρια της πρώην συζύγου του που έχει και την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Βέβαια, στη συνέχεια παραδέχθηκε πως έκανε πολλά λάθη που σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για αυτή την κατάσταση, με αποκορύφωμα την καταδικαστική απόφαση της FIFA προς το πρόσωπο του γιατί δεν πλήρωσε 1.000.000€ στον πρώην μάνατζερ του.

Ο Εμπουέ έστειλε κραυγή αγωνίας στις πρώην ομάδες του για να του προσφέρουν εργασία. Όχι ως ποδοσφαιριστή, αλλά ως προπονητή ή σε κάποιο άλλο πόστο. Όπως φαίνεται η Γαλατάσαραϊ προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και το γεγονός αυτό συγκλόνισε τον Αλεξί Ρομαό του Ολυμπιακού.

Συγκλονισμένος με Εμπουέ ο Ρομαό

News 24/7

24MEDIA NETWORK