Συμπαίκτης του Σκόκο για Big 4

Ποιός είναι ο 24χρονος Αργεντινός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, που έπαιζε μαζί με τον Νάτσο Σκόκο στην Νιούελς, μένει ελεύθερος απο την Φλαμένγκο και το "hot" ονομά του έκανε... παρέλαση από τα Γραφεία των μεγάλων ελληνικών ομάδων, που έχουν εξετάσει την περίπτωση του (VIDEO).

Συμπαίκτης του Σκόκο για Big 4
Newell's Old Boys

Ο Λούκας Μούγνι γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολόν. Στο Σάντα Φε κάθισε μία τριετία (2010-2013), έχοντας 68 συμμετοχές. Τις εμφανίσεις του με τους "σαμπαλέρος" είδε η Φλαμένγκο και τον πήρε στο Ρίο ντε Ζανέιρο με το ποσό του 1.000.000 ευρώ, τον Γενάρη του 2014.

Την τελευταία σεζόν, 2015-16, επέστρεψε στην Αργεντινή, ως δανεικός από τη "ρούμπρο-νέγκρο" για λογαριασμό της ομάδας του Νάτσο Σκόκο. Στη Νιούελς Ολντ Μπόις ο Λούκας Μούγνι κατέγραψε 19 συμμετοχές παίζοντας και στις τρεις θέσεις πίσω απο τον φονταριστό.

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ - με δυνατά στοιχεία την εκρηκτικότητα και το ξεπέταγμα - έχει συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, αλλά ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη για να φύγει ως... ελεύθερος.

Γι' αυτό και το όνομά του Μούγνι έχει προταθεί στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν εξαιρετικές, η ελευθερία του κίνητρο...

Β.Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK