Συνάντηση Φάμελου-Δ. Μπαλτάκου για το Γουδή

Το ραντεβού του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κι Ενέργειας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη συγκρότηση των επιτροπών που θα «τρέξουν» το θέμα του γηπέδου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ (Eurokinissi Sports)
goudi 620 EUROKINISSI SPORTS

Στο στάδιο της προετοιμασίας των επόμενων βημάτων για το σχέδιο «Νέα Αθήνα» και κατ’ επέκταση για το πρότζεκτ νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, μπαίνουν πλέον οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών. Με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να κοινοποιεί το απόγευμα της Τρίτης (2/5). πως αύριο Τετάρτη (3/5) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο.

Στο ραντεβού που θα έχουν δύο άνδρες στις 11 π.μ., θα καθορίσουν τις οικονομοτεχνικές και πολεοδομικές επιτροπές που θα συγκροτηθούν από μέλη του Υπουργείου, του Ερασιτέχνη και του δήμου Αθηναίων, για να «τρέξουν» τα ξεχωριστά κομμάτια του πρότζεκτ που αφορούν το νέο γήπεδο και μετά το πέρας της συνάντησής του, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα πρώτα ονόματα…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK