Κλείστηκε ραντεβού Μελισσανίδη-Σαββίδη στο Βόλο

Τα λένε στον... τόπο του εγκλήματος Σαββίδης και Μελισσανίδης. Το ραντεβού στο Βόλο με στόχο να δοθούν εξηγήσεις για τις σχέσεις τους και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κλείστηκε ραντεβού Μελισσανίδη-Σαββίδη στο Βόλο
melissanidis savvidis drosos INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τη στήλη "Δούρειος Ίππος" της "Live Sport" οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο στο Βόλο προκειμένου να μιλήσουν για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως τονίζεται σχετικά, το βασικό αντικείμενο που θα πέσει στο τραπέζι, θα είναι να μην υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να παίζουν με "καθαρά" χαρτιά όταν θα εκλεγεί η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ.

Επιπλέον τονίζεται πως η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, ώστε να "σπάσει" ο πάγος μετά από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Αφορμή -σύμφωνα με το δημοσίευμα- αποτέλεσε το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ που είναι φίλα προσκείμενες στην ΑΕΚ, δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ κι αυτό ήταν ένα μήνυμα δυσαρέσκειας του Μελισσανίδη στον Σαββίδη.

24MEDIA NETWORK