Τ’αυτιά έχουν τοίχους...

Τ’αυτιά έχουν τοίχους...


Ο Prisoner δεν κατάφερε να μετρήσει πόσες φορές έχει κληθεί να βάλει πλάτη στις εκάστοτε κυβερνήσεις για την σταθεροποίηση της οικονομίας μας. Τρεις φορές υποτιμήθηκε το εθνικό νόμισμα ( 1983,1985, 1998) , 87 νέοι φόροι επιβλήθηκαν την περίοδο 1996-2003 και συνεχίζουμε με συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ, ενώ ταυτόχρονα η χώρα που μας φιλοξενεί σκαρφάλωσε στην κορυφή των πιο χρεωμένων χωρών εντός της Ε.Ε και των πιο δεφθαρμένων, υποχώρησε στην τελευταία θέση σε κατά κεφαλην εισόδημα και σε ξένες επενδύσεις. Δεν υπάρχει, βέβαια, κανένας λόγος ανησυχίας, αφού έχει αρκετούς ορόφους ακόμα μέχρι το υπόγειο. Μέχρι τότε ας παραδοθούμε στον πειρασμό των καταχρήσεων μας...

ΠΑΟΚ: Το σύμβολο της εκρηκτικής χημικής ένωσης που δεν την άφησαν ποτέ να βγει από τον σωλήνα του εργαστήριου. Η δυναμική μίας ομάδας θαμμένη στα συρτάρια πολιτικής ψηφοθηρίας και επιχειρηματικής τσαπατσουλιάς. Με άξονα την προπαγάνδα, εμπορικών συμφερόντων, κατά των πρωτευουσιάνων εχθρών, οι πολιτικοί βρήκαν τον τρόπο να εξασφαλίζουν ψήφους και οι καταφερτζήδες επιχειρηματίες του γλυκού νερού να κερδίζουν χρόνο και φήμη. Με τον παρορμητισμό ταλαντούχου έφηβου, ο κόσμος της ομάδας παρουσιάζει ένα αμφιταλαντευόμενο ψυχογράφημα. Θάρρος, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια στο ίδιο ποτήρι με ερασιτεχνικό δονκιχωτισμό, επιπολαιότητα και τάσεις αυτοκαταστροφής. Τα δύσκολα έρχονται...

ΑΡΗΣ: Υποχείριο πολιτικών, τσαρλατάνων και αεριτζήδων, ο θεός του πολέμου τελεί εν αποστρατεία. Πολλαπλές οικονομικές ενέσεις κατέληξαν σε τσέπες αγνώστων λοιπών στοιχείων, κακοδιαχείριση σε όλα τα επίπεδα και ένας άκρατος ιερός φανατισμός περί δικαίων και αδίκων οδηγεί την ομάδα χωρίς πιλότο σε μία πτώση διαρκείας. Γενναίες και φιλότιμες προσπάθειες σε αρκετά επίπεδα γίνονται, αλλά ο στρουθοκαμηλισμός παντρεύτηκε τον φανατισμό και έχει αναχθεί σε βασικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα του Αρη.

ΟΦΗ: Αντι σχολίου παραθέτω ένα κομμάτι του Αλ.Σπυρόπουλου που δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία (21/03/05).

"Αντί επιλόγου: Γεννήθηκα, μεγάλωσα, πρωτοπήγα γήπεδο, και ως τα 35 έμενα (οι γονείς μου ακόμα μένουν) στην Καλλιθέα. Περνάω καθημερινά από το Ελ Πάσο, υποστηρίζω την ομάδα, καμαρώνω τον Γκέκα. Προχθές, με τον Παναθηναϊκό, απλώς ένιωσα σχεδόν σαν οπαδός του... ΟΦΗ. Αν μας σώζει κάτι, και κάνει την όποια διαφορά, αυτό είναι ότι απλώς εμείς δεν έχουμε, θεός φυλάξοι, Παντελή (Μυριοκεφαλιτάκη)"

Ακολουθούν >>> Nέος Πανιώνιος, Ηρακλής, SKODA Ξάνθη

106,786,148 Ευρώ διατέθηκαν στις εθνικές εκλογές σε «δαπάνες που δεν εντάσσονται σε άλλες κατηγορίες...»

48,955,200 Ευρώ είναι το συνολικό ποσό της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης έξι ελληνικών κομμάτων

1,537,800 Ευρώ στοιχίζουν τα «έξοδα κίνησης των βουλευτών»



Ο Βέλγος πρωθυπουργός Guy Verhofstadt όταν ήταν στην Ιταλία για τις πασχαλινές διακοπές του είχε υποστεί ελαφρά καρδιακή προσβολή. Επέστρεψε στο Βέλγιο και χειρουργήθηκε στις αρχές Απριλίου επειγόντως σε νοσοκομείο της Γάνδης, της πόλης της κατοικίας του. Ο βέλγικος τύπος έθεσε ένα «περίεργο» θέμα: Ποια είναι η ιδιαίτερη επείγουσα διαδικασία για τα προβλήματα υγείας στα μέλη της κυβέρνησης H απάντηση από τους αρμοδίους ήταν πέρα για πέρα κατανοητή Για όλο τον κόσμο στις επείγουσες περιπτώσεις υπάρχει το τηλεφωνικό νούμερο 100. Και όπως όλως ο κόσμος ο επίσημος ασθενής μεταφέρεται με το κοινό ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.


«Εκανα χρόνια αθλητισμό και πρωταθλητισμό και τις πρώτες σοβαρές ιατρικές εξετάσεις τις έκανα όταν έμεινα έγκυος. Ως τότε κανένας δεν μου ζήτησε να κάνω εξετάσεις...» Νίκη Μπακογιάννη προς την επιτροπή της Βουλής για το doping.


"Ντοπάρομαι με πάπρικα και ένα ...ωραίο κώλο" . Απάντηση του Rino Gatuzzo σχετικά με την άρνηση του να δώσει αίμα μαζί με το καθιερωμένο δείγμα ούρων που προορίζεται για έλεγχο doping μετά από αγώνα της Μίλαν στην Ρώμη, δύο μήνες πριν.



Ο σοφός τοίχος φωνάζει σε Kerouac νοοτροπία "Ολη η ζωή είναι μιά ξένη χώρα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK