Τα 10.000.000 ευρώ των Κινέζων για Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Κίνα με το συμβόλαιο που του προσέφεραν να είναι άκρως δελεαστικό, όμως ο Σέρβος προτίμησε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο για τα... τρομερά νούμερα!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Γιώργης Σαββίδης που αφορά την επικείμενη αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, η οποία περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών και ρήτρας, έρχεται να ξετυλίξει ένα κουβάρι που αφορά τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε προ των πυλών της εξόδου από τον «Δικέφαλο του βορρά», καθώς στα χέρια του έφτασε πρόταση για ετήσιες απολαβές που, σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιζαν τα 4 εκ. Ευρώ, ενώ η πρόταση στον ΠΑΟΚ έφτανε τα 6 εκ. Ευρώ. Οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση καθώς ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς έδειξε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακίνησης στην Κίνα και έθεσε θέμα παραχώρησής του.

Και μόνο να σκεφτεί κανείς πως στη Κίνα, σε ένα χρόνο συμβολαίου θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό κάτι περισσότερο από τα χρήματα που έχει καρπωθεί τα τελευταία επτά χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο ( !!!) κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει για τις σκέψεις που έκανε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK