Τα 70+ συμβόλαια του Ολυμπιακού, ο φευγάτος άσος της ΑΕΚ και πως την γλίτωσε ο ΠΑΟ

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Πέδρο Μαρτίνς που πρέπει να λυθεί άμεσα, ο προβληματικός "Μπαλοτέλι" που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και την γλίτωσε, ο φευγάτος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και το ραντεβού στην Αγγλία που ίσως απομακρύνει από την ΑΕΚ τον Τσιντώτα.

Τα 70+ συμβόλαια του Ολυμπιακού, ο φευγάτος άσος της ΑΕΚ και πως την γλίτωσε ο ΠΑΟ
martins bisesvar tsintotas

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΖΕΒΕΔΟ

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Όπως διαβάζουμε, η πιθανή αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ έχει θορυβήσει τους "βυσσινί". Αυτό γιατί στο ΟΑΚΑ είναι πιθανό να... παρελάσουν σκάουτς γερμανικών ομάδων για τα μάτια του Μασούρα!

-- Μπορεί ο Αζεβέδο να μην παίζει αρκετά στον ΠΑΟΚ και ορισμένοι να θεωρούν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, παρόλα αυτά φέρεται να υπάρχουν... φωνές εντός του "δικέφαλου" που λένε πως θα συνεχίσει κανονικά στον δικέφαλο. Βλέπετε ήρθε (όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, γιατί στην Θεσσαλονίκη χρεώνουν τον Βραζιλιάνο 100% στο Μίχελ) με τις... ευλογίες του πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα...

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ... ΧΑΣΤΟΥΚΙ

-- Συνεχίζουμε με Γάτα και " Ευαγγελιστή ". Μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία αποκαλύπτει η στήλη. Ο άνθρωπος που περίμενε τον Πέδρο Μάρτινς στην Αθήνα είναι ο Σάκης Τζήκας, ένα από τα 46 μέλη της αγγλικής εταιρίας Base Soccer που ασχολείται με την εκπροσώπηση αθλητών/προπονητών.

Η σχέση του Τζήκα με τον Ολυμπιακό δεν ήταν πάντα... ρόδινη και αυτό γιατί σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο που επικαλείται η στήλη, πριν λίγα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επεισόδιο μαζί του στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,μόλις μπήκε ο ηγέτης των “ερυθρόλευκων” στο λόμπι του “Churchill Hotel” , ο Τζήκας σηκώθηκε να του δώσει το χέρι και έφαγε ένα...γεμάτο χαστούκι! Με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού(εκείνη την εποχή) να του φωνάζει πως δεν ήθελε να τον ξαναδεί και να μην ξαναπατούσε εκεί...

-- Ο Δημήτρης Χατζηισαίας με τα τωρινά δεδομένα δεν επιστρέφει στην Τούμπα το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον "Ευαγγελιστή" επειδή έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο θα πουληθεί. Βέβαια για το εξωτερικό, που θέλει ο δυναμικός στόπερ, είναι πολύ δύσκολο με τις απαιτήσεις που θα έχει ο ΠΑΟΚ. Αντιθέτως ο “δικέφαλος” συζητάει την πώληση του 26χρονου στόπερ στον Ατρόμητο! Με πολύ λιγότερα χρήματα από οτι για έξω και με ποσοστό μεταπώλησης. Η πλευρά του παίκτη δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει...

ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΣΙΝΤΩΤΑ

-- Πάμε στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ". Στα μέσα Απριλίου θα πραγματοποιηθεί φόρουμ με την παρουσία αγγλικών συλλόγων και γραφείων μάνατζερ. Είναι κάτι που συμβαίνει στο "νησί" λίγο πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Εκεί, το "παρών" θα δώσει και ο Λεωνίδας Αθανασούλας, τον οποίο συνδέει στενή φιλία με τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Θα γίνει προσπάθεια λοιπόν να μπει σε διάφορα μπλοκάκια το όνομα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις τη φετινή περίοδο. Τώρα ποιες ομάδες θα βρεθούνσ το φόρουμ; Μεταξύ άλλων είναι και οι: Άρσεναλ, Νιούκαστλ, Στόουκ, Σουόνσι και Μπρίστολ Σίτι.

-- Ούτε 30, ούτε 40, ούτε καν 60, αλλά 73 συμβόλαια έχει ο Ολυμπιακός και όπως καταλαβαίνουμε τα... μισά πρέπει είτε να δοθούν δανεικά κάπου, είτε να πουληθούν. Το σύνολο της αξίας ξεπερνά τα 70.000.000€, αλλά με τη σεζόν που έκαναν φέτος αρκετοί παίκτες, δύσκολο να έρθουν οι προτάσεις του... παρελθόντος.

ΠΩΣ ΤΗΝ... ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

-- Πάμε στην Ώρα των Σπορ και τον " Πληροφοριοδότη ". Όπως διαβάζουμε ο... εξαφανισμένος στον Απόλλωνα Σμύρνης Άντονι Στόουκς, είχε προταθεί στον... ταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό στο παρελθόν!

Οι "πράσινοι" έψαχναν φορ τόσο τον Γενάρη που μας πέρασε όσο και το καλοκαίρι, οπότε δεν αποκλείεται το φλερτ να είναι πρόσφατο. Πάντως στον Παναθηναϊκό γνώριζαν τον άστατο χαρακτήρα του και έριξαν... άκυρο. Στον Απόλλωνα την πάτησαν.

-- Φευγάτος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να τον έχουν σε εκτίμηση στον "δικέφαλο", όμως ο παίκτης θέλει να παίζει και στην Τουρκία υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν είναι άγνωστος άλλωστε, αφού αγωνίστηκε για τρεισήμισι σεζόν στην Καϊσέρισπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK