Τα χρήματα της ΕΡΤ στους μικρούς

Οι μεγάλοι δίνουν χείρα (και χρήμα) βοηθείας στους μικρούς μέσω του ποσού που θα δώσει (αν το δώσει) η ΕΡΤ για να αγοράσει ένα μικρός μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

28/06/2017 B.O.D. of Superleague in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
28/06/2017 B.O.D. of Superleague in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 28/06/2017 B.O.D. OF SUPERLEAGUE IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μέχρι και σήμερα Τετάρτη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικώς η ΕΡΤ θα προτείνει στη Nova να αγοράσει ένα μικρό πακέτο τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νέου πρωταθλήματος (για δύο αγώνες κάθε αγωνιστική).

Ωστόσο, αν τελικώς προκύψει συμφωνία, τότε οι συνέταιροι της Superleague συμφώνησαν τα χρήματα που θα εισπράξουν από το κρατικό κανάλι να δοθούν στο σύνολό τους στους 12 "μικρούς" οι οποίοι έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη ρευστότητας.

Κάπως έτσι θα μηδενιστεί το ποσοστό...χασούρας των 12 μικρών ΠΑΕ από τη μείωση που προτείνει η Nova κατά 18% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Εντιμος συμβιβασμός μοιάζει ο παραπάνω.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK