Τα διαρκείας του ΠΑΟ φέρνουν πιο κοντά ΠΑΕ και Ερασιτέχνη (;)

Τι σημαίνει η κίνηση της ΠΑΕ να... ενισχύσει οικονομικά τον Ερασιτέχνη μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφορούν αφού άρχισε το νέο πρωτάθλημα.

Τα διαρκείας του ΠΑΟ φέρνουν πιο κοντά ΠΑΕ και Ερασιτέχνη (;)

Με την έδρα του Παναθηναϊκού άκρη δεν βρέθηκε. Μάλιστα Ερασιτέχνης - ΠΑΕ έφτασαν σε οριακό σημείο και συνομιλούσαν μέσω... εξωδίκων! Αλληλοκατηγόριες και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί είχαν συνθέσει το σκηνικό.

Αντιθέτως, τα εισιτήρια διαρκείας (για το ΟΑΚΑ) αποδεικνύονται μια... γέφυρα επικοινωνίας. Όχι πως οι διαφωνίες έχουν αμβλυνθεί. Τουναντίον. Παρόλα αυτά η ανακοίνωση της ΠΑΕ πως ένα ποσοστό του ποσό από κάθε εισιτήριο διαρκείας θα διατεθεί στο ταμείο του Ερασιτέχνη, προς ενίσχυσή του, είναι δείγμα καλής θέλησης. Και κυρίως τήρησης μέρους των συμφωνηθέντων. Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως δεν θα υπάρξουν... διαρροές από την τελική διαλογή, όπως ενδεχομένως ορισμένοι φοβούνται.

Το ποσό ενίσχυσης του Ερασιτέχνη θα κυμαίνεται από 10 ως 50 ευρώ ανάλογα με το κόστος αγοράς των διαρκείας, όπως αναφέρθηκε στην ενημερωτική ανακοίνωση που εξεδόθη δευτεριάτικα.

Οι κατηγορίες είναι επτά. Με το φθηνότερο να κοστολογείται στα 130 ευρώ και το ακριβότερο στα 4.000. Υπάρχει επίσης οικογενειακή κερκίδα στη Θ23.

Το γεγονός πάντως πως οι κάρτες θ' αρχίσουν να κυκλοφορούν μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και αφού το πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει είναι κάτι πρωτοφανές. Τουλάχιστον ήρθε το διπλό στην Ξάνθη και ενδεχομένως παίξει το ρόλο του στην κίνηση, διότι η απογοήτευση στον κόσμο για τη μετάβαση από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλη.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK