Tα δικά μας παιδιά

Tα δικά μας παιδιά

Τα δικά μας παιδιά στην διοργάνωση έλαμψαν και έκαναν όλους τους Έλληνες να αισθάνονται κάτι παραπάνω από υπερήφανοι. Ο «δικός» μας Ότο Ρεχάγκελ έδειξε ότι είναι καλός καπετάνιος, και αρχίζω να πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος αν και Γερμανός, έχει καρδιά ελληνική. Και οι Έλληνες κακά τα ψέματα έχουν έναν εκ γενετής τσαμπουκά που τους κάνει και ξεχωρίζουν εντός και εκτός γηπέδων.

Πολλές ομάδες και αρκετοί ποδοσφαιριστές έβγαιναν και έκαναν δηλώσεις ότι θα σκοράρουν και θα κερδίσουν την Ελλάδα. Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και έτσι απέτυχαν παταγωδώς αφού καταφέραμε να αφήσουμε εκτός διοργάνωσης Ισπανία και Ρωσία.Δύσκολοι αντίπαλοι δεν μπορώ να πω αλλά τους παίξαμε στα ίσα και αποδείξαμε ότι αξίζουμε και πλέον είμαστε επικίνδυνοι απέναντι στις ομάδες που θεωρητικά είναι τα φαβορί.

Αλλά μόνο θεωρητικά γιατί ο νόμος του ποδοσφαίρου και της στρογγυλής θεάς είναι σκληρός και τιμωρεί τους πάντες, δεν κάνει διακρίσεις και αυτό πρέπει να το προσέξουν οι ομάδες τύπου Γαλλίας! Και ξέρετε κάτι είμαι της άποψης ότι «η μπάλα είναι θηλυκού γένους και κάνει πάντα τα τερτίπια της».

Ο Ότο Ρεχάγκελ δικαίωσε τις περγαμηνές του και απέδειξε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους ότι η Ελλάδα είναι πλέον υπολογίσιμη αφού κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον η Ρωσία και η Ισπανία, αλλά η Ελλάδα. Είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει.

Εμείς αυτοί ήμαστε και ας μας υποτιμήσατε, άλλωστε τώρα από τον καναπέ θα είναι καλύτερη η οπτική γωνία και θα σας βάλει σε αρκετές σκέψεις! Σκληρά όλα αυτά δεν λέω αλλά το fairplay αφήστε το για το γήπεδο. Και οι Έλληνες διεθνείς δικαίωσαν 100% τις επιλογές του Ρεχάγκελ και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Και καλά έκαναν άλλωστε είναι καιρός το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να αναγνωρίσει την αξία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Η τραγωδία των Ισπανών και των Ρώσων μεγάλη δεν μπορώ να πω. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η τραγωδία έχει καθεαυτού ελληνικό χαρακτήρα.

Το πιστέψαμε και το καταφέραμε και φεύγοντας οι διεθνείς μας από την Ελλάδα εκτός από τις ευχές όλων των Ελλήνων, είχαν και στις αποσκευές τους το άγχος και την αγωνία. Ήθελαν να πετύχουν κάτι πολύ καλό και το πέτυχαν. Στα ίσα και με την αξία τους. Και δεν τους θεώρησε κανείς φαβορί για την επόμενη φάση. Και όμως ανέτρεψαν τα προγνωστικά.

Το ελληνικό ποδοσφαιρικό δωδεκάθεο έκανε όλους τους Έλληνες να δακρύσουν από χαρά και να ξεχυθούν στους δρόμους της Ελλάδας από άκρη σε άκρη τραγουδώντας τι άλλο εκτός από τον Εθνικό μας Ύμνο. Και είναι τιμή μας που ο πρωτομάστορας σε αυτή την ιστορία έχει Γερμανική Καταγωγή αλλά ψυχή και καρδιά Ελληνική. Και τον συγχαίρουμε όλοι από τα βάθη της καρδίας μας που μας ανέβασε τόσο ψηλά.

Και τώρα εκεί που φτάσαμε θα τα δώσουμε όλα για όλα και ότι γίνει. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και όπου φτάσει θα είναι καλό. Γιατί και εδώ να σταματήσει η προσπάθεια μας (που δεν το εύχεται κανένας) θα είναι μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα που μέχρι εχθές δεν την υπολόγιζε κανένας. Ίσως όπως λέω η αλαζονεία πληρώνεται ακριβά. Κανένας δεν περίμενε ότι ο αποκλεισμός της Ισπανίας θα ήταν άμεσα εξαρτημένος από ελληνικά πόδια.

Εύχομαι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία γιατί αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο!


News 24/7

24MEDIA NETWORK