"Τα έπιαναν" παράγοντας της διαιτησίας και δημοσιογράφος!

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς προέδρου ομάδας που είναι εκ των κατηγορουμένων του σκανδάλου των στημένων αγώνων, αποκάλυψε αργά τη νύχτα της Δευτέρας η εκπομπή «Δίκη».

"Τα έπιαναν" παράγοντας της διαιτησίας και δημοσιογράφος!
INTIME SPORTS

Η περίοδος της κίνησης του λογαριασμού του εν λόγω προέδρου, αφορά το διάστημα από τον Γενάρη του 2009 έως τον Ιούλιο του 2010, δηλαδή την περίοδο κατά την οποία διεξήχθησαν σωρεία ύποπτων αγώνων που ερευνώνται από τη δικαιοσύνη, αλλά και αγώνων που έχουν κριθεί ως στημένοι από ποινικά και αθλητικά δικαστήρια.

Το ποσό ανέρχεται σε 2.000.473 ευρώ, ενώ ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί από το ΣΔΟΕ.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος βάσει του πορίσματος που αριθμεί συνολικά 36.000 σελίδες δικογραφίας και 83 cd νόμιμης παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν 6 στημένα ματς, στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Αυτό που κυρίως αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι τραπεζικές καταθέσεις του προέδρου πιστώνονται κυρίως σε έναν συγκεκριμένο παράγοντα της διαιτησίας (με καταβολές μεγάλων ποσών), έναν άλλον πρόεδρο και έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Επίσης υπάρχουν καταθέσεις από έναν μάνατζερ προς τον εν λόγω πρόεδρο!

*Τα ονόματα του προέδρου και των υπολοίπων δεν αποκαλύπτονται, καθώς η έρευνα της δικαιοσύνης βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται τα σχετικά βουλεύματα για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK