Τα ερωτήματα για την αναβολή

Δύο είναι, κατά βάση, τα ερωτήματα που προκύπτουν από την απόφαση για αναβολή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό και τον ορισμό του σε άλλη ημερομηνία.

Τα ερωτήματα για την αναβολή

1. Πόσο πιο σοβαρή ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ το οποίο έγινε την επόμενη της πρώτης αναβολής.

2. Με ποιον ακριβώς τρόπο η Λίγκα ελέγχει τα γήπεδα στα οποία διεξάγονται αγώνες της. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός Δημήτρης Τζελέπης παραδέχθηκε στον αέρα του Sport24Radio ότι τα έργα που έγιναν για την κατασκευή της θύρας των φιλοξενούμενων στο γήπεδο, έφραξαν φρεάτια. Ενημερώθηκε γι' αυτό η Λίγκα και αν ναι τι έκανε έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η... πονηρή διάσταση της αναβολής. Στον Πανθρακικό πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά με θεατές έτσι ώστε να μπουν στα ταμεία οι εισπράξεις. Υπήρχει άλλωστε ο προγραμματισμός να πληρωθούν υποχρεώσεις μ' αυτά τα χρήματα τη Δευτέρα και μετά την υπουργική απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών οι ακρίτες έκαναν λόγο για "καταστροφική εξέλιξη".

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK