Τα ίδια Παντελάκη μου,
τα ίδια Παντελή μου

Τα ίδια Παντελάκη μου,<br>τα ίδια Παντελή μου
Μετά το τέλος του παιγνιδιού του ΠΑΟ με την ΑΕΚ ξεκίνησε το τσουνάμι να παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του. Φταεί ο ένας, φταίει ο άλλος, φταίει ο Μαλεζάνι διότι δεν ξεκίνησε με 3 καθαρόαιμους από την αρχή κ.ο.κ. Όλοι οι προπονητές της κερκίδας άρχισαν να κατηγορούν ασίστολα, να καταλογίζουν ευθύνες και να επιτίθονται φραστικά στον Μπασινά και σε άλλους.

Αντί η διοίκηση να βγει από την επόμενη ημέρα και να στηρίξει παίχτες και τεχνική ηγεσιά το μόνο που έκανε ήταν να ξεκινήσει την επιχείρηση σκούπα νούμερο 2. Ο Μπασινάς πρέπει να φύγει διότι φταίει αυτός που χάσαμε το πρωτάθλημα, ο Μίνχ να φύγει διότι με την ΑΕΚ ήταν πίσω, πουλάτε και τον Σαπάνη, τον Κωνσταντίνου δεν τον θέλουμε έχουμε πολλούς, και δεν συμμαζεύετε. Ακόμα και σενάριο αντικατάστασης του Μαλεζάνι με τον Ασάνοβιτς ακούστηκε, αν είναι ποτέ δυνατόν. Κάτσετε βρε παιδιά, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί μετά την Ριζούπολη. Καθαρίσαμε όλους τους παίχτες και φέραμε άλλους μικρότερης ποδοσφαιρικής αξίας αλλά "ταλέντα" που θα μπορούμε να τα πουλήσουμε σε 2-3 χρόνια και να βγάλουμε και κέρδος. Έγινε ο ΠΑΟ πολυκατάστημα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν δεν αλλάξει μυαλά η διοίκηση θα βλέπουμε την πλάτη της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ για τα επόμενα χρόνια. Αυτός δεν είναι προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν είναι αυτοκτονία. Το ρόστερ του ΠΑΟ πρέπει να περάσει από το μικροσκόπιο και να έρθουνε πάιχτες που να μπόρουν να βοηθήσουν άμεσα όπως και ένα τεχνικός διευθυντης που θα βοηθά στον προγραμματισμό σε συνεργασία με τον προπονητή. Όσο για τον προπονητή δεν το συζητώ καν, καιρός είναι να αφήσουμε κανένα προπονητή να δουλέψει περισσότερο απο 6 μήνες!! Ξεκινώ.

Ο Χένρικσεν και ο Κυριάκος έφυγαν. Πρέπει τουλάχιστον να έρθει ένας στην θέση του "Σκωτσέζου " γιατί από τότε που έφυγε είναι εμφανής η αδυναμία του ΠΑΟ στο ψηλό παιγνίδι. Αν ο ΠΑΟ θα έχει και το 4-4-2 υπόψη πρέπει να έρθει και ένα αριστερό μπακ. Στο κέντρο, πιστέυω ακράταντα ότι δεν υπάρχει άλλο αμυντικό χαφ πλην του Μπασινά. Σε αυτή την θέση θα δυσκολευτεί να βρει παίχτη ο ΠΑΟ. Εφόσο επιστρέψει δριμύτερος και ο Άντερσον ακόμα ένα αμυντικό χαφ θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Επισης πρέπει τελικά να βρούμε και ένα αριστερό "Σεϊταρίδη" μιας και ο Μινχ του χρόνου θα είναι 35 χρονών. Από δεξιά πιστεύω ότι ο "Μπίδης" έχει πολλά να προσφέρει ακόμα και υπάρχει ακόμα και η λύση του Βόουτερ. Όσο για την επίθεση πρέπει να κρατηθούν όλοι και ιδίως ο "Μιχαλάκης" που είναι η δύναμη πύρος της ομάδας. Με τους Γκονζάλεζ και Σανμαρτεάν το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί. Ποιοι να φύγουν;

Ο "Σβούρας" πιστέυω ότι αρκετά μας βασάνισε, ο Σκάτσελ δεν έπιασε, ο Χένρικσεν μεγάλωσε, ο Μάριτς είναι λίγος για τον ΠΑΟ, ο Άντριτς το ίδιο.
Δεν συμφωνώ με την διοίκηση που ότι "ταλαντούχο" κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το αγοράζω χωρίς να το έχω ανάγκη, χωρίς την συγκατάθεση τιου προπονητή, για να το πουλήσω αργότερα και να βγάλω κέρδος.

Όπως είπα και πριν ο ΠΑΟ πρέπει να κάνει μεταγραφές ουσίας και όχι κάθε χρόνο να "καθαρίζει" όλη την ομάδα. Η ανανέωση θέλει χρόνο να αποδόσει και τα τελευταία χρόνια όλο ανανέωση κάνουμε!!

Αυτά και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας
Νικόλας Χατζησάββας εκ Κύπρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK