Τα παράπονα του Τρίστασον για τον Χιμένεθ

Ο Άρνορ Τρίστασον άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, καθώς με δηλώσεις του δεν έκρυψε τον προβληματισμό για το γεγονός πως δεν του δίνει ευκαιρίες ο Μανόλο Χιμένεθ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
tristason EUROKINISSI

Ο Ισλανδός ακραίος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Ραπίντ Βιέννης, με σκοπό να δείξει την αξία του και να αποκτηθεί μόνιμα. Αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση της ΑΕΚ έβαλε ρήτρα λίγο πάνω από το 1.00.000€, με τους Αυστριακούς να κρατούν το 20% των δικαιωμάτων του.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί βέβαια, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ δεν εμπιστεύεται καθόλου τον 24χρονο άσο. Το γνωρίζει καλά και ο ίδιος που με δηλώσεις του στο fotbolti.net έριξε... καρφιά και άνοιξε παράλληλα την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ.

"Η κατάσταση δεν είναι καλή και το σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξω κάτι διαφορετικό τον Γενάρη, όταν μπορέσω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ό,τι και να κάνω δεν είναι αρκετό για να αλλάξει η κατάσταση για μένα. Ξέρουν πως σκέφτομαι και τη θέση μου στην Εθνική το καλοκαίρι λόγω του Μουντιάλ".

Μένει να δούμε αν θα το... παλέψει μέχρι το τέλος της... μισής σεζόν ο Ισλανδός ή τα έχει παρατήσει εντελώς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK