Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής

Όσα δεν είδατε από την 3η αγωνιστική της Super League. Όλα σε ένα... νοικοκυρεμένα.

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής

Ο... ξανθός Ντέμης Νικολαϊδης, ο γιος του Κατσουράνη με φανέλα της ΑΕΚ, ο... πιτσαδόρος Σιμόες, ο... εφιάλτης του Μυστακίδη στη Βέροια, τα "γαλικά" του Ρισβάνη στη Νέα Σμύρνη, η... μονωτική ταινία στο τέρμα, οι Κινέζοι στο Περιστέρι, το ρεκόρ του Ατρόμητου που έσπασε, ο Μαζουακού που έκανε σεφτέ και ο έξαλλος Ζέκα. Ιδού όσα δεν είδατε και δεν διαβάσατε από την 3η αγωνιστική της Super League.

* Πριν την έναρξη του αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και φίλαθλοι κατέθεσαν λουλούδια μπροστά στην φωτογραφία του αδικοχαμένου παίκτη της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση.

* Το γκολ που πέτυχε στη Βέροια, ήταν το πρώτο του Αθανασιάδη μετά από 6 μήνες! Το τελευταίο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το είχε πετύχει στις 8 Μαρτίου 2015 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην ήττα με 4-3 στη Λεωφόρο.

* Παράλληλα ο Αλέξανδρος Τζιόλης πέτυχε το τρίτο του τέρμα με τη φανέλα του Δικεφάλου.

* Οταν βγήκε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, καμιά ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μυστακίδης, μπαίνοντας στο γήπεδο, μόλις πέρασε μπροστά από τον πάγκο θυμήθηκε το σκηνικό με το "βγες έξω" που του είπε ο Τούντορ στο φιλικό που έγινε στα μέσα Αυγούστου...

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Τα 30 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε ο Ντομίνγκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό του Σαββάτου ήταν το πρώτο φετινό στη Super League.

* Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Super League πέτυχε ο Μαζουακού σε 29 αγώνες. Μέχρι τώρα είχε ένα γκολ κόντρα στην Ατλέτικο στο Champions League στη νίκη με 3-2.

* Ο Αναστασιάδης πέτυχε το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν για την Καλλονή. Ο ίδιος παίκτης είχε πετύχει και το πρώτο γκολ της ομάδας μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

* Παραμένει σε κακή κατάσταση το χορτάρι του ΟΑΚΑ και το έβλεπες στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, με τους παίκτες να μην μπορούν να πατήσουν καλά στον αγωνιστικό χώρο.

* Παρέα με τον γιο του βρέθηκε την Κυριακή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ο Κώστας Κατσουράνης. Μάλιστα, ο γιος του φορούσε φανέλα της ΑΕΚ.

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής

* Στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννενα η "Original" ναύλωσε πούλμαν για να μεταφέρει Σύρους πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη τους. Επιπλέον, υπήρχε περίπτερο στο χώρο γύρω από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, στο οποίο, μπορεί ο καθένας να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Παράλληλα, στο γήπεδο υπήρχε πανό το οποίο ανέφερε: "ΑΕΚ, μάνα όλων των προσφύγων".

* Τους... τρέλανε ο Σιμόες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βγήκε στη μικτή ζώνη κρατώντας... πίτσες! Μάλιστα, ρώτησε τους ρεπόρτερ αν θέλουν κανά κομμάτι.

* Στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

* Πάντως, η μεγαλύτερη πλάκα έγινε με τα μικρόφωνα όταν βγήκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους ο Μπουονανότε. Οπως καταλαβαίνετε, υπήρχε πρόβλημα λόγω ύψους, κάτι που φαίνεται και στη σχετική φωτό.

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής

* Αλλαγμένη ήταν την Κυριακή η είσοδος των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ άλλαξαν το... ντεκόρ στη φυσούνα, τοποθετώντας μία ωραία σύνθεση με τον κόσμο της Ένωσης το έμβλημα και τα λογότυπα των χορηγών. Αλλαγές και βελτιώσεις υπήρξαν και στη μικτή ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Έξαλλος με τον άνθρωπο που συνόδευε τον διαιτητή της αναμέτρησης στα αποδυτήρια, ήταν ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ήθελε να κάνει παράπονα στον ρέφερι, αλλά δεν τον άφηναν με αποτέλεσμα να "βγει από τα ρούχα του"!

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Ο Αγγελος Αναστασιάδης απολαμβάνει... την ανεργία και δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα ξανά στους πάγκους. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Κύπρου που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και σύντομα θα γίνει η προσέγγιση με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

* Ο Ντέμης Νικολαϊδης έβαψε τα μαλλιά του ξανθά. Ναι, έβαψε τα μαλλιά του ξανθιά. Τον εντόπισε η εφημερίδα "Freddo" και ιδού η σχετική φωτό:

Τα παρασκήνια της 3ης αγωνιστικής

* Ολο νόημα ο πανηγυρισμός του Ρισβάνη μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Τον πλήγωσε ο Παναθηναϊκός και δεν το ξέχασε...

* Ανθρώπινη η κίνηση του Κάρλος Ζέκα να δώσει τη φανέλα του σε ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη...

* Εννέα μήνες και 35 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της Super League κράτησε απόρθητο το Περιστέρι ο Ατρόμητος. Ωστόσο το 36 έμελλε να είναι το φαρμακερό. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Περιστεριώτες εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος ήταν στις 6 Απριλίου 2013 με αντίπαλο τον Άρη (0-1)!

* Για περίπου τέσσερα λεπτά διεκόπη το ματς στο Περιστέρι μιας και ο Φλίσκας στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα στο 25' έσκισε τα δίχτυα του τέρματος της ομάδας του! Οι άνθρωποι του γηπέδου έτρεξαν και τα κόλλησαν προσωρινά με μονωτική ταινία.

* Ακόμα και... Κινέζοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου. Ένα ζευγάρι Ασιατών παρακολούθησε τον αγώνα του Ατρομήτου με την Ξάνθη από τις κερκίδες και οι κάμερες φυσικά το κατέγραψαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK