"Teror" στην ΚΕΔ, όταν θα πέφτουν οι υπογραφές!

Ένας φίλος επιστρέφει από τα παλιά στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αν πιστέψουμε την πιάτσα των διαιτητών (στα πρότυπα της πιάτσας των ατζέντηδων).

"Teror" στην ΚΕΔ, όταν θα πέφτουν οι υπογραφές!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο λόγος για τον Βασίλη Τεροβίτσα που προορίζεται για την Επιτροπή δίπλα στους Γιώργο Μπίκα, Δημήτρη Καλύβα, Γιάννη Τσαχειλίδη. Ο πρώην ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΕΔ από τον Ιούνιο του 2009 μαζί με Σπύρο Παπαδάκο και Κώστα Φινοκαλιώτη και για μία διετία. Ήταν μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι στους εκλεκτούς της Super League για την επιτροπή ορισμού στο "ισπανικό μοντέλο" (που τελείωσε νύχτα) αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Ο ίδιος πάντως, ο Τεροβίτσας, άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, δεν λέει τίποτα και περιμένει; Τι; Όχι το τηλεφώνημα από το Πάρκο Γουδή που στεγάζεται η ΕΠΟ, αυτό έχει γίνει, αλλά να αποκτήσει η προσωρινή διοικούσα δικαίωμα, δικαίωμα υπογραφής για να εγκριθεί και ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ, κάτι που δεν έχει ακόμη! Είχε άδικο λοιπόν, ο Κωστάκης ("μωράκι") Κουτσοκούμνης που την αποκάλεσε "προσωρινή ανωμαλία στο ποδόσφαιρο";

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK