Τέτοιος live πανηγυρισμός σε στούντιο δεν έχει υπάρξει άλλος...

Ο Ίαν Ράιτ και δίπλα του ο Γκάρι Νέβιλ έγιναν η προσωποποίηση κάθε μέσου Άγγλου τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι του Ντάιερ. Μόνο που το πανηγυρικό ξέσπασμά του έγινε εν ώρα τηλεοπτικής εκπομπής! Δείτε το σχετικό video που έγινε viral!

Τέτοιος live πανηγυρισμός σε στούντιο δεν έχει υπάρξει άλλος...

Ο Έρικ Ντάιερ έχει στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ελάχιστη η φόρα που έχει πάρει ο κεντρικός χαφ της Τότεναμ πριν από την εκτέλεση του πέναλτι που στέλνει την Αγγλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μαζί με τη δική του παίρνει βαθιά ανάσα κι ένας ολόκληρος λαός. Καθένας όπου βρίσκεται: στο γήπεδο, στο σπίτι, στην παμπ της γειτονιάς, στο δρόμο.

Ακόμη και στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία μεταδίδεται live τη στιγμή που ο Ντάιερ κοιτάει μια την μπάλα και μια τον Οσπίνα, προτού σουτάρει και στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Κολομβιανών.

Ο Ίαν Ράιτ δεν είδε τίποτα απ' όλα αυτά. Μονάχα άκουσε. Άκουσε (από τις οθόνες πίσω του) το γκολ και λυτρώθηκε. Ξέσπασε! Μέσα του κι έξω του...

Ο ίδιος δεν έτυχε να βιώσει αντίστοιχο συναίσθημα, αφού στο EURO του '96 δεν ήταν καν στην αποστολή, ενώ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 έλειψε λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ως βέρος Άγγλος όμως κουβαλούσε την κατάρα των πέναλτι, τον στοίχειωνε κι αυτόν.

Όπως τον Γκάρι Νέβιλ που ήταν δίπλα του. Ο οποίος μ' όσα έχει ζήσει ως διεθνής με τα "τρία λιοντάρια" από το EURO '96 ως το Παγκόσμιο του '06 και ως βοηθός ομοσπονδιακού, δικαίως έγινε ένα με τον Ράιτ.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK