Θα πάρει ή όχι γκαρντ ο Πασκουάλ;

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην πάρει παίκτη τελικά ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα, αν και ψάχνει εδώ και καιρό μετά τον αυτοτραυματισμό του Τζέιμς.

Θα πάρει ή όχι γκαρντ ο Πασκουάλ;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κι αυτό καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει παίκτης που να κάνει την διαφορά. Βασικά οι "πράσινοι" ήθελαν να βρουν ένα παίκτη κοινοτικό αλλά μιας και η αγορά είναι μικρή αυτή την εποχή, δεν είχαν πρόβλημα να πάνε και σε Αμερικανό αν υπάρχει κάτι καλό, κιι ας κόβουν κάποιον στον 2ο γύρο στην Ελλάδα.

Και αυτό καθώς αρχικά ήθελαν παίκτη για το ΣΕΦ -που ήταν και πλην δύο Αμερικανών- και γι' αυτό έψαχναν κοινοτικό. Πλέον για την Ελλάδα μένει μόνο το ματς με τον Άρη σε λίγες μέρες, οπότε το δίλημμα κοινοτικός-Αμερικανός πλέον δεν υπάρχει.

Το δίλημμα πλέον είναι "παίρνω ή δεν παίρνω" παίκτη. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός χτύπησε πόρτες αλλά τις βρήκε κλειστές αφού οι παίκτες λόγω Κίνας ή οι ομάδες λόγω συμβολαίου, ζητούσαν τρελά νούμερα. Από όσους υπήρχαν και υπάρχουν στην αγορά δεν υπάρχει ακόμα παίκτης να κάνει την διαφορά.

Ο Τζέιμς επιστρέφει αρχές Δεκέμβρη και συνεπώς και παίκτης να έρθει τώρα δεν θα προλάβει μέχρι να μπει στο πνεύμα (10-15 μέρες) να καλύψει το κενό του πρώτου γιατί θα έχει επιστρέψει! Άρα το επόμενο ερώτημα είναι αν χρειάζεται πλέι μέικερ ούτως ή άλλως.

Ο Πασκουάλ το σκέφτεται, θέλει να δει και στο παρκέ τον Τζέιμς για να είναι σίγουρος και πλέον και για τώρα και μετά με την επιστροφή του Αμερικανού έβαλε στην εξίσωση και τον Μποχωρίδη που αρπάζει την ευκαιρία. Παίκτες όπως ο Πόποβιτς βασικά δεν ήταν προτεραιότητα και ήταν μια λύση ανάγκης.

Και γι αυτό δεν πίεσε η ομάδα για την απόκτησή τους. Βασικά δεν έγιναν σοβαρές επαφές ποτέ και ήταν μια λύση ανάγκης και με προϋποθέσεις κάποιοι που ακούστηκαν. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα μάτια πάντα ανοιχτά στην αγορά για πλέι μέικερ είτε Αμερικανό, είτε κοινοτικό. Αν βρει κάτι καλό θα κινηθεί. Ειδάλλως θα το διαπιστώσει αυτό ο Πασκουάλ μόλις γυρίσει ο Τζέιμς. Τα χρήματα υπάρχουν,το ψάξιμο συνεχίζεται, αλλά άμεση αναγκαιότητα δεν υφίσταται και γι αυτό δεν έχει προχωρήσει σοβαρά ακόμα κάποια περίπτωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK