Θα τα δώσει όλα για Ουάρντα ο Ατρόμητος!

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...Ο Ατρόμητος θα δώσει μέχρι τελευταίας ρανίδας τη μάχη του για να κρατήσει στις τάξεις του τον Αμρ Ουάρντα και μετά το επόμενο καλοκαίρι. Τα δεδομένα της υπόθεσης, που πάντως παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους Περιστεριώτες.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων του Ατρομήτου με την εξαιρετική του απόδοση αλλά και με το γεγονός ότι έχει γίνει μέλος της ευρύτερης οικογένειας της ομάδας για την οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Είναι δε τέτοιος ο... έρωτας που ο Γιώργος Σπάνος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε η ομάδα να έχει και του χρόνου στο ρόστερ της τον Αιγύπτιο βιρτουόζο χαφ ο οποίος-στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον- μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το ότι περνάει από το χέρι του βέβαια δεν αφορά την αγορά των δικαιωμάτων του με μετρητό. Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να κάνει τέτοιου είδους κινήσεις αφού, έτσι και αλλιώς, υπηρετεί το δόγμα ότι "απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα".

Ομως μπορούν να υπάρξουν και άλλοι τρόποι. Ο Ατρόμητος διαθέτει παίκτες προς πώληση που μπορούν να "ενταχθούν" σ' ένα γενικότερο ντιλ για τον Ουάρντα. Οι σχέσεις επίσης των Περιστεριωτών με τον ΠΑΟΚ, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Αιγύπτιου, είναι αρκετά καλές καθώς έχει βρεθεί κοινός τόπος.

Επειτα υπάρχει και η θέληση του παίκτη. Δεν εξαντλούνται βέβαια οι φιλοδοξίες του στον Ατρόμητο, αναγνωρίζει όμως ότι στο Περιστέρι βρήκε τον εαυτό του, επέστρεψε στην Εθνική του ομάδα και απέκτησε το δικαίωμα να παίξει στο Μουντιάλ. Ολα αυτά θα μετρήσουν συν φυσικά την εισήγηση του προπονητή του ΠΑΟΚ, όποιος και αν είναι αυτός το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είναι χαμένος από χέρι και έχει χαρτιά να ρίξει στην παρτίδα μίας ενδεχόμενης διαπραγμάτευσης.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK