"Θεατρίνο" λένε τον Εζίλ στα αποδυτήρια της Άρσεναλ

Οι συνεχείς απουσίες του Μεσούτ Εζίλ από τα ματς της εφετινής σεζόν, έχουν κάνει τους συμπαίκτες του να υποπτεύονται ότι... προσποιείται τους τραυματισμούς του, με σκοπό να επιλέγει σε ποια ματς θα παίξει και σε ποια όχι.

"Θεατρίνο" λένε τον Εζίλ στα αποδυτήρια της Άρσεναλ
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Μεσούτ Εζίλ απολαμβάνει μια είδους... ασυλία στην Άρσεναλ. Άλλωστε, είναι πρώτος στη σχετική λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου, παίρνοντας 400.000€ την εβδομάδα, από τη στιγμή που ο δεύτερος Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ αμείβεται με τα μισά.

Βέβαια, τα νούμερα αυτά δεν αντικατοπτρίζουν σε καμιά περίπτωση την εφετινή του συνεισφορά στους "κανονιέρηδες", αφού έχει απουσιάσει συνολικά 25 φορές από τους 58 αγώνες που έχει δώσει η ομάδα, επικαλούμενος τραυματισμούς.

Μέχρι και ο Αρσέν Βενγκέρ είχε δηλώσει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του Γερμανού έχει πρόβλημα δίχως να υπάρχει σαφής αιτία, παρόλα αυτά όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η βρετανική "Sun", η ανοχή προς το πρόσωπο του έλαβε τέλος.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες του παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι μαζί του, γιατί όπως λένε επιλέγει σε ποια ματς θα αγωνιστεί και πως τα... περί τραυματισμών αποτελούν δικαιολογίες για να μην παίζει, έτσι ώστε να μην προκύψει κάτι απρόοπτο ενόψει Μουντιάλ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έπεσε μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο όταν παραπονέθηκε ξανά για πόνους στη μέση, γεγονός που τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Μπέρνλι, με το Εζίλ να δικαιολογεί τον εαυτό του γράφοντας στο twitter:

"Είναι κρίμα που έχασα το κυριακάτικο ματς λόγω πόνων στην μέση. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK