"Θέλει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια ο Δήμαρχος"

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" τονίζεται πως ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόας, Άρης Βασιλόπουλος, θέλει να γίνει το γήπεδο στο οικόπεδος της ΑΕΚ, κάτι που αποκάλυψε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης.

"Θέλει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια ο Δήμαρχος"

Όπως σημειώνεται ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων στο περιθώριο της συνάντησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε συνομιλία με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

Ο Ευάγγελος Ασλανίδης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποκάλυψε τη διάθεση του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά τόνισε: "Πάμε καλά. Στην τελευταία συνάντηση που κάναμε με τον δήμο ήμασταν περίπου 28 άτομα. Απ' την πλευρά του δήμου είχε έρθει ένας Άγγλος κι ένας Ολλανδός, οι οποίοι ήταν 100% επαγγελματίες και οι ερωτήσεις τους ήταν καίριες. Ο δήμαρχος ήταν θετικός. Κάποια στιγμή του λέω, συμφέρει και τους δυο μας να πάει καλά και να προχωρήσει το γήπεδο. Ούτε εγώ θέλω να νικήσω εσένα ούτε εσύ εμένα. Είναι για το καλό της πόλης και για το καλό της ΑΕΚ. Αυτό που τους είπα όταν μίλησα είναι ότι η ΑΕΚ έχει μια οικουμενικότητα που δεν την έχει καμία άλλη προσφυγική ομάδα.

Ακόμα και στην Ανδρομέδα να φτιάξουμε το γήπεδο, θα το γεμίσουμε. Θέλουμε να το φτιάξουμε εδώ για λόγους ιστορικούς. Απίστευτες εκτάσεις μάς χαρίζουν, αλλά εμείς θέλουμε το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης είναι το θέμα του πάρκινγκ. Τους εξηγήσαμε ότι εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε 27 μέρες τον χρόνο. Τόσους αγώνες περίπου θα παίξουμε. Όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου θα το εκμεταλλεύεται οικονομικά ο δήμος και θα έχει κέρδος. Τους είπαμε για τα δέντρα. Θα γεμίσουμε πράσινο την περιοχή και θα κόψουμε 47 δέντρα τα οποία τώρα αν τα δείτε θα τα λυπηθείτε. Πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Ήταν μια καλή κουβέντα που έγινε με την πλευρά του δήμου. Φύγαμε με καλή διάθεση από αυτήν τη συνάντηση και πιστεύω ότι θα προχωρήσει".