Θετικό και το 2ο δείγμα!

Θετικό και το 2ο δείγμα!

Αρνητικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το contra.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της υγειονομικής επιτροπής της ΠΕΠ (Πανελλήνια Επιτροπή Παχύσαρκων) και το δεύτερο δείγμα του Paparazzi είναι θετικό στην ουσία "Τζατζικίνη"!

Ο ίδιος ο Paparazzi είναι συγκλονισμένος από την είδηση και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα παραδώσει τη διαπίστευσή του στον Ηλία Μαμαλάκη και τη Βέφα Αλεξιάδου. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο "Παίδων", στο οποίο νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα μετά από ατύχημα με το πατίνι του, προχώρησε σε μία λιτή δήλωση: "Μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Μετά το φαγητό έρχεται το ρέψιμο. Μετά το σεξ έρχεται το τσιγάρο. Αυτοί που έβγαζαν φωτογραφίες μαζί μου στα εγκαίνια εστιατορίων, είναι οι ίδιοι που με κατηγορούν. Υφίσταμαι μια μεγάλη αδικία. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι ουδέποτε έφαγα σουβλάκι με τζατζίκι και αυτό θα αποδειχθεί! Ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει με τα email του".

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται η περίπτωση χορήγησης της συγκεκριμένης ουσίας χωρίς την έγκριση του Paparazzi. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Paparazzi εθεάθη σε γνωστό σουβλατζίδικο στο οποίο παρήγγειλε δύο πίτα γύρο χωρίς τζατζίκι! Ο σουβλατζής, όμως, του έβαλε τζατζίκι εν αγνοία του!

Kύκλοι της ομοσπονδίας κάνουν λόγο για δολιοφθορα, ωστόσο ουδείς μπορεί να αποδείξει κάτι τέτοιο, αφού το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο έκλεισε λόγω διακοπών! Πάντως, ο Paparazzi ζήτησε τη τρίμηνη παρακολούθησή του από τη σχετική υγειονομική επιτροπή και ειδικούς διαιτολόγους, για να αποδείξει την αθωότητά του.

Στο μεταξύ, νέα δεδομένα προκύπτουν στη πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Νεσκαφέ", ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον Paparazzi λίγες ημέρες μετά το ατύχημα με το πατίνι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα των ιατρών σχετικά με τα τραύματά του.

Ο ιατροδικαστής εστίασε την προσοχή του στο ζήτημα των αναφερόμενων στομαχικών διαταρραχών χωρίς να επιβεβαιώνει όσα ανέφεραν στις ανακοινώσεις τους οι γιατροί, αφού δεν υπήρχαν αέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναγράφονται στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής ρώτησε τους γιατρούς γιατί ανέφεραν στις ανακοινώσεις τους τα περί "στομαχικών διαταρραχών" για να λάβει την απάντηση ότι "αφού μας φλόμωσε!"


Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK