Θλίψη και ερωτηματικά

Θλίψη και ερωτηματικά
Ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας τα τελευταια 24ωρα δεν μπορει παρα να γεμιζουν καθε Έλληνα συμπατριωτη μας με θλιψη και αναπαντητα ερωτηματικα.

Ο Κεντερης και η Θανου αποχωρησαν απο τους Αγωνες,τους δικους μας Αγωνες,αφηνοντας πισω τους απορημενα βλεμματα και θλιμμενα προσωπα.Στερηθηκαμε 2 σιγουρα μεταλλια(μαλλον χρυσα αφου του Κεντερη ηταν αναμενομενο αλλα μετα την απουσια της Μαριον Τζοουνς απο τα 100μ. το ιδιο αναμενομενο ηταν και της Θανου). Το πρωτο πληγμα.

Ακολουθησαν αμφιδρομες κατηγοριες σε ενα παιχνιδι εντυπωσεων που μονο αυτοι που το εστησαν του εδωσαν σημασια. Για εμας ολους τους υπολοιπους Ελληνες ολα αυτα εχουν ενα κοινο παρονομαστη: Όνειδος για την τιμη του εθνους και την εικονα της χωρας στο εξωτερικο. Και σαν να μην εφτανε αυτο ,ακολουθησαν και αλλα παρελκομενα: Άδικες διαιτησιες(βλεπε Μαρα στη γυμναστικη αλλα και αρκετα φαλτσοσφυριγματα στα υπολοιπα αθληματα),κατηγοριες του παλαιστη Κωστα Θανου κατα της Ομοσπονδιας η οποια τον απεκλεισε χωρις να δωσει λογαριασμο σε κανεναν, προφανως για να κρυψει σκανδαλωδεις χειρισμους, δηλωσεις του Ολυμπιονικη μας Νικου Κακλαμανακη κατα των Οργανωτων για την αδικη ακυρωση της πρωτης κουρσας που μπορει να του στοιχισει το χρυσο, παρομοιου περιεχομενου κατηγοριες απο τον ιστιοπλοο Αιμιλιο Παπαθανασιου καιπαραιτηση του αρχιπροπονητη του ΣΕΓΑΣ Οδυσσεα Παπατωλη.

Ολα αυτα ,βεβαια,εδωσαν αφορμη στους αλλοτριοπραγμονες ξενους επικριτες για ειρωνικα σχολια και δικαιολογημενη κακοπιστια.

Ποιος θα απολογηθει για το τραγικο αυτο συνοθυλευμα λαθων και παραλειψεων που μας κοστιζουν κατι ανωτερο απο χρηματα και μεταλλια: Την αξιοπρεπεια του εθνους μας. Ποιος θα σηκωσει(επιτελους σε αυτον τον τοπο)το βαρος της ευθυνης απεναντι σε καθε πολιτη που εργαζεται για το καλο της πατριδας;Ποιος θα πει επιτελους: "Εγω φταιω"και θα υποστει τις συνεπειες; Το οφειλει αλλωστε απεναντι στην ιστορια και σε ολους τους ειλικρινεις φιλους του αθλητισμου.

Μετα τιμης,
Μαριος Νεμεας,Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK