Θόδωρος Κοκκινάκης: Ο αθόρυβος MVP του Πανιωνίου στον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το πόστο του team manager στον Ολυμπιακό. Η εμπιστοσύνη του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο πατέρας με τη μεγάλη ιστορία και οι ευθύνες που ανέλαβε.

Θόδωρος Κοκκινάκης: Ο αθόρυβος MVP του Πανιωνίου στον Ολυμπιακό

Με την επιλογή του Θοδωρή Κοκκινάκη ο Ολυμπιακός έβαλε στο δικό του οπλοστάσιο έναν άνθρωπο που είναι βαθύς γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου στα θέματα της οργάνωσης και του μάνατζμεντ.

Υπερβολή για έναν άνθρωπο που διανύει μόλις το 35ο έτος της ηλικίας του; Οχι και τόσο αν σκεφτεί κανείς ότι εν λόγω δουλεύει στο ποδόσφαιρο από τα 25 του!

Αποτέλεσε επιλογή του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την ΠΑΕ πριν 10 χρόνια. Ο πατέρας του Θοδωρή Κοκκινάκη ήταν επί σειρά ετών στέλεχος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου με ειδίκευση στην οικονομική διαχείριση.

Ο Τσακίρης γνώριζε καλά ότι η οικογένεια Κοκκινάκη ήταν εξαιρετική γι' αυτό και προώθηκε τον υιό στην ΠΑΕ. Η ποιότητα των υπηρεσιών του ήταν απαραίτητη και στις επόμενες διοίκησεις γι' αυτό και ουδέποτε απομακρύνθηκε.

Ανέλαβε ευθύνες, ήταν ο χειριστής του UEFA TMS για τον Πανιώνιο, εκπροσώπησε την ομάδα στις ευρωπαϊκές κληρώσεις, έγινε, κοντολογίς, απαραίτητο στέλεχος στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Ολυμπιακός τον πλησίασε αλλά αυτός πριν συζητήσει ενημέρωσε ως όφειλε τον Πανιώνιο. Αφού συμφώνησε, υπέβαλλε αυτομάτως την παραίτησή του για να γυρίσει σελίδα στη σταδιοδρομία του.

Ο Πανιώνιος αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Δεν θα είναι εύκολο να τον βρει...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK