Corriere: "Θριάμβευσε ο οπαδός του Παναθηναϊκού"

Η ιταλική ιστοσελίδα Corriere Dello Sport αναφέρθηκε στην εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα, προτάσσοντας τα οπαδικά του συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό.

Corriere: "Θριάμβευσε ο οπαδός του Παναθηναϊκού"

Με τον τίτλο "Τσίπρας, θριαμβεύει στην Ελλάδα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού", η ιταλική ιστοσελίδα Corriere Dello Sport αναφέρεται στην ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως του νέου πρωθυπουργού της χώρας.

Όπως επισημαίνεται στον υπότιτλο του δημοσιεύματος, "ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του, μερικούς μήνες, όταν είχε αναφερθεί στον Ματέο Ρέντσι (σ.σ. ο Ιταλός πρωθυπουργός)".

"Είναι μία νίκη που γράφει ιστορία: ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του, το ριζοσπαστικο αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, θριάμβευσαν στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, φτάνοντας μία ανάσα από την αυτοδυναμία (η επίσημη καταμέτρηση τους δίνει 149).

Μία μεγάλη νίκη για τον Τσίπρα, ο οποίος έχει δηλώσει ο ίδιος ότι είναι φανατικός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού σε μία συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες" αναφέρει η πρώτη παράγραφος του κειμένου και στη συνέχεια παρατίθενται εν συντομία οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Corriere: "Θριάμβευσε ο οπαδός του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον Μάρτιο του 2014, είχε μεταβεί στο Παλέρμο και στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, είχε ερωτηθεί εάν έχει κοινά σημεία με τον Ματέο Ρέντσι.

"Εκτός από την κοινή μας ηλικία, ξέρω μόνο ότι αυτός υποστηρίζει τη Φιορεντίνα και εγώ τον Παναθηναϊκό", είχε απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK