Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Γιανγκ!

O σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ αποκάλυψε πως το βράδυ της Πέμπτης (04/08) έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, όταν επιβιβάστηκε σ' ένα ταξί μαζί με τον καλύτερό του φίλο.

Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Γιανγκ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ρατσιστικές επιθέσεις αποτελούν, δυστυχώς, καθημερινό φαινόμενο στις ΗΠΑ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ το ένιωσε σε μέγιστο βαθμό το βράδυ της Πέμπτης (04/08), καθώς επέβαινε σε ταξί μαζί μ' ένα φίλο του.

Ο Αμερικανός άσος σχολίασε το περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκεί όπου τόνισε πως "ποτέ δεν πίστευα πως θα βίωνα μια τέτοια κατάσταση, όπου θα ένιωθα ότι θα έκαναν διάκριση σε βάρος μου μπαίνοντας σε ένα ταξί", για να εξηγήσει λίγο αργότερα τι ακριβώς έγινε:

"Καθώς έμπαινα στο ταξί μαζί με τον καλύτερο φίλο μου από το λύκειο κάποιος σχολίασε "είναι μαζί σου;". Ήθελα να μην ασχοληθώ και απλώς να πάω σπίτι μου, αλλά ο φίλος μου ήθελε να με υπερασπιστεί και να του δώσει να καταλάβει πως αυτό που είπε δεν ήταν σωστό. Τέλος πάντων, πήγαμε με τα πόδια στο σπίτι και δείξαμε μετά δυσκολίας την ανωτερότητά μας σαν άνθρωποι. Ευτυχώς επιστρέψαμε σπίτι ασφαλείς και μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη βραδιά".

Δείτε το tweets:

News 24/7

24MEDIA NETWORK