Τι είπαν Σπανός - Μανιάτης για Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Μανιάτης επιλέχθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου, παρότι ο Γιώργος Σπανός του έδωσε χθες βράδυ την επιλογή, αν ένιωθε ψυχολογικό βάρος να μην παίξει κατά της πρώην ομάδας του. Ποιος πήρε την πρωτοβουλία και τι ειπώθηκε σε αυτή την συζήτηση με φόντο την κυπελλική ρεβάνς. Όλα στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Τι είπαν Σπανός - Μανιάτης για Ολυμπιακό

Έξι χρόνια στον Ολυμπιακό δεν είναι λίγα, ούτε... ξεχνιούνται εύκολα κι από τη μια στιγμή στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν έχεις διατελέσει αρχηγός του κι ενώ έφτασες να κάνεις συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 μύριο. Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη που σήμερα για πρώτη φορά βρίσκεται αντίπαλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο της πρώην του ομάδας.

Για τον λόγο αυτό χθες βράδυ Γιώργος Σπανός, μίλησε σε τετ α τετ με τον διεθνή μέσο, παρότι δεν υπήρχε καμία δέσμευση απέναντι στον Ολυμπιακό για να μην αγωνιστεί (άλλωστε αποκτήθηκε ως ελεύθερος). Ο πρόεδρος του Ατρομήτου όμως, ήθελε να τον βγάλει από ενδεχόμενη... άβολη θέση.

Για αυτό και είπε στον 30χρονο μεσοαμυντικό πως θα τον καταλάβαινε απόλυτα αν δεν ένιωθε ψυχολογικά 100% να παίξει κόντρα στους "ερυθρόλευκους" (από τους οποίους αποχώρησε μόλις στις αρχές Φεβρουαρίου). Ουσιαστικά δηλαδή του άφησε την δυνατότητα της επιλογής...

Ο Γιάννης Μανιάτης όμως, ήταν κατηγορηματικός στη συζήτησή του με τον Σπανό, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως θέλει να παίξει και να βοηθήσει όσο περνάει από τα... πόδια του την νέα του ομάδα να προκριθεί στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK