Τι είπε ο Χιμένεθ για το συμβόλαιό του

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός σημείωσε πως έχει δώσει τα χέρια, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει. Τι ισχύει με την περίπτωση της ανανέωσης;

Τι είπε ο Χιμένεθ για το συμβόλαιό του

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός, απαντώντας σε ερώτηση της «La paradinha» για το εάν στην ΑΕΚ θα υπάρξουν, εκτός του Ντίντακ κι άλλοι Ισπανοί παίκτες εφόσον συνεχίσει στον πάγκο, υποστήριξε: « Καταρχήν να σας πω πως υπάρχει μια κατ’αρχήν συμφωνία. Δεν είναι επίσημο, όμως έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο. Τώρα πρέπει να μιλήσω με τον ατζέντη και τον δικηγόρο μου για να κλείσουμε τα πάντα.

Σίγουρα θέλω να έχω μια ανταγωνιστική ομάδα με φιλοδοξίες. Μιλώντας στην ποδοσφαιρική γλώσσα θα έλεγα πως θέλω μια ομάδα πεινασμένη που να παλεύει για όλα. Αυτό σίγουρα δεν σου διασφαλίζει ότι θα νικάς συνέχεια, όμως σου δίνει σίγουρα περισσότερες πιθανότητες. Σε αυτό το πρότζεκτ σίγουρα υπάρχουν παίκτες από την Ισπανία που γνωρίζω. Εγώ φυσικά δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν που θέλει να έρθει και να βοηθήσει, αν τύχει και είναι Ισπανός και τον ξέρω φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενος».

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Μαΐου, όταν και η ΑΕΚ ενημέρωσε για τη συμφωνία της μαζί του, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η επισημοποίηση θα ακολουθήσει προσεχώς. Παράλληλα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ στις 19 Ιανουαρίου, αναφερόταν ότι η Ένωση διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Α.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK