Τι είπε ο Βαλβέρδε στον Λορένθο για Γιαννιώτα

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Βάσκου τεχνικού της Μπιλμπάο απέσπασε ο -δανεικός από τον Ολυμπιακό- εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο με το γκολ που κράτησε ζωντανή την ομάδα του ενόψει του αποψινού επαναληπτικού στη Λευκωσία, αλλά με τη γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Τι είπε ο Βαλβέρδε στον Λορένθο για Γιαννιώτα

Toγκολ αλά Ντράξλερ που έβαλε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο φινάλε της πρώτης αναμέτρησης με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, είναι που κράτησε ζωντανό (3-2) με βάσιμες ελπίδες πρόκρισης τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της αποψινής ρεβάνς στο Γ.Σ.Π.

Το μεγαλύτερο... παράσημο, πάντως, από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας για τον νεαρό διεθνή επιθετικό, του το έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία στο Μπιλμπάο να τα πει με τον Χουάνχο Λορένθο, τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ του ΑΠΟΕΛ (ιδιότητα που είχε και στους "ερυθρόλευκους").

Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, που όπως είπε στον Χουάνχο όποτε μπορεί παρακολουθεί αγώνες του Ολυμπιακού, έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Γιάννη Γιαννιώτα. Και έτσι εξέφρασε την απορία στον συμπατριώτη του, πρώην αρχισκάουτ του Ολυμπιακού, πως είναι δυνατόν να μην βρίσκεται στο ρόστερ της σημερινής ομάδας, αλλά να παίζει δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. Από την στιγμή μάλιστα που είναι και μέλός της Εθνικής Ελλάδας...

Ο Βαλβέρδε στάθηκε ιδιαίτερα στον Γιαννιώτα γιατί όπως έλεγε είναι ένας παίκτης aggressiveστο παιχνίδι του, γρήγορος, καλός στο "ένας με έναν" και με σχετική έφεση στο σκοράρισμα. Αν μας μεταφέρθηκε σωστά, πάντως, ο Χουάνχο Λορένθο δεν είχε...απάντηση στον Ερνέστο γιατί στον Ολυμπιακό δεν κάνει ο Γιαννιώτας και είναι δανεικός στην Κύπρο...

Το γκολ του Γιαννιώτα:

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK