Τι έκανε στο "Zonars" ο Μαρτίνς

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Πορτογάλο νέο τεχνικό του Ολυμπιακού Σάββατο μεσημέρι σε δημοφιλές στέκι στο κέντρο της Αθήνας... οδήγησαν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ να ανακαλύψει το γραφείο - έκπληξη στο οποίο έχει εγκατασταθεί, δουλεύοντας το πρότζεκτ του νέου Ολυμπιακού κι είναι εκτός Ρέντη και ΠΑΕ. Διαβάστε το ξεχωριστό παρασκήνιο.

Τι έκανε στο "Zonars" ο Μαρτίνς

O Πέδρο Μαρτίνς είναι στην Ελλάδα, δουλεύοντας για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου, αλλά το "στρατηγείο" του, σε συνεργασία με τους "ερυθρόλευκους" αξιωματούχους, βρίσκεται εκτός Ρέντη! Μπορεί να ακούγεται...περίεργο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ διαθέτει τις λεπτομέρειες.

Ο Πορτογάλος νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει προσωρινά εγκαταστήσει το Γραφείο του στο ξενοδοχείο InterContinental! Προφανώς για να "τρέχει" από εκεί απερίσπαστος θέματα προγραμματισμού για τη νέα περίοδο, χωρίς να... εμπλέκεται άμεσα και να διαταράσσει την καθημερινότητα της τρέχουσας ομάδας, η οποία έχει άλλωστε (υπηρεσιακό) τεχνικό, τον Χρήστο Κόντη.

Μάλιστα το διάστημα που ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην Αθήνα (αναχώρησε για... Νότιγχαμ την Παρασκευή το απόγευμα), στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού είχαν στενή συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας και διάφορα ραντεβού...

Τι έκανε στο "Zonars" ο Μαρτίνς

Η αλήθεια είναι πως στην "ερυθρόλευκη" ηγεσία φροντίζουν με κάθε τρόπο ο νέος προπονητής να... μείνει όσο το δυνατό "αποστειρωμένος". Δουλεύοντας το πρότζεκτ του νέου Ολυμπιακού αλλά συγχρόνως να είναι και... χαρούμενος. Για αυτό και στα διαλείμματα του, όσο τουλάχιστον έχει χρόνο, τα εκμεταλλεύεται για να γνωρίζει την Αθήνα.

Για παράδειγμα χθες το μεσημέρι, όταν η αποστολή του Ολυμπιακού βρισκόταν καθ οδόν για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" προκειμένου να... πάρει την πτήση για Γιάννινα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήγαινε "συστημένος" σε ένα από τα πιο "in" και ιστορικά στέκια στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ "πέτυχε" μόνο του τον Πορτογάλο κόουτς στο "Zonars". Μάλιστα επέλεξε να καθίσει όχι μέσα, αλλά σε γωνιακό τραπέζι στο αίθριο του φημισμένου εστιατορίου (θεωρείται πως έχει από τις καλύτερες και πιο ακριβές... κουζίνες της Αθήνας), γιατί ήθελε να βλέπει την κίνηση επί της Βουκουρεστίου. Όσον αφορά στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, ο Μαρτίνς σήμερα θα πετάξει στα Γιάννινα για να το παρακολουθήσει...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK