Τι έκανε τον Κατσουράνη να "βγει από τα ρούχα" του

Twitter-ική έκρηξη από τον Κώστα Κατσουράνη με αφορμή τη διαιτησία που συνάντησε η Παναχαϊκή στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1. Τι χρεώνει στον ρέφερι Ανούσο.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κατσουράνης EUROKINISSI

Τον Κώστα Κατσουράνη δεν τον βλέπεις - ακούς - διαβάζεις πολλές φορές εκτός εαυτού, διότι ξέρει πώς να διαμαρτύρεται. Συνέβη όμως μετά το παιχνίδι που έδωσε η Παναχαϊκή με τον Πανσερραϊκό, την Κυριακή στην Αγυά.

Από την -εν θερμώ- ανάρτησή του στο twitter " χειρουργείο με ιδιοφυή χειρουργό στη πατρα .μπράβο στην ομάδα μας συνεχίζουμε !!!!!! Το περιμέναμε δυστυχώς !!!! Εύχομαι ν το δουν κ ν Πάει στο καλό !!!!!!", αντιλαμβάνεσαι πως ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός διευθυντής των Πατρινών έχει εκραγεί. Κάτι σοβαρό έχει μεσολαβήσει.

Ποιος τον έβγαλε εκτός αυτού; Όχι το 1-1 ως αποτέλεσμα, αλλά ο διαιτητής Ανούσος από τη Λακωνία.

Γιατί; Διότι, σύμφωνα με όσα μάθαμε και καταγγέλλονται, αφενός το γκολ του Πανσερραϊκού άρχισε από θέση οφσάιντ, αφετέρου ο ρέφερι είχε εχθρική συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής όντας εριστικός, δεν τούς άφηνε να τελειώσουν επιθετική προσπάθεια σταματώντας τους συνεχώς με επιθετικά φάουλ, επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των Σερραίων που σ' όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαν ταμπουρωθεί για να κρατήσουν το αποτέλεσμα (είχαν προηγηθεί και ισοφαρίστηκαν) και δεν τους τιμώρησε για το γεγονός πως από την αρχή του αγώνα έκαναν εσκεμμένες καθυστερήσεις.

Για όλα τα παραπάνω ο "Κατσούρ" εξέφρασε την ελπίδα ο Λάκωνας διαιτητής να "πάει στο καλό". Για να δούμε αν και πότε θα ξανασφυρίξει εφέτος... Στην Πάτρα πάντως ήταν και πριν από τη σέντρα ανεπιθύμητος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK