Τι έλεγε ο Χουλτ έξω απ' τη Λεωφόρο!

Το "πηγαδάκι" του Νίκλας Χουλτ έξω απ’ τα αποδυτήρια για το μέλλον του και τις σκέψεις του και η διαφορετική… βερσιόν προσέγγισης του ζητήματος σε σχέση με το μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν. Το Contra.gr σας μεταφέρει το παρασκήνιο από το "Απόστολος Νικολαϊδης".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη δική του, πολύ διαφορετική "εκδοχή" γύρω απ’ το μέλλον του κι αν προτίθεται να κάνει ή όχι προσφυγή για να μείνει ελεύθερος απ’ τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Νίκλας Χουλτ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Σουηδός μπακ πολιορκήθηκε από πολύ κόσμο έξω απ’ τα αποδυτήρια της Λεωφόρου κι από ανθρώπους που ζητούσαν να μάθουν τις σκέψεις του, γι’ αυτό το πολύ λεπτό ζήτημα και τα όσα έχουν "διαρρεύσει" το τελευταίο διάστημα (και) απ’ τον ατζέντη του Μάρτιν Νταλίν, που τον "προμόταρε" ως "ελεύθερο" σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά και της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Σε "πηγαδάκι" που σχηματίστηκε, ο Χουλτ τόνισε πως "…λέγονται και γράφονται πολλά, όμως εγώ είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι θα γίνει… Η κατάσταση είναι δύσκολη στο κλαμπ, την ξέρουμε εδώ και καιρό και όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε πολλά. Ισως κάποιοι πρέπει να πουληθούν τον Ιανουάριο για να αντέξει οικονομικά ο σύλλογος".

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε, για το αν αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θα επέλεγε να φύγει απ’ τον Παναθηναϊκό με πώληση τον Ιανουάριο κι όχι με προσφυγή, απάντησε πως "…εγώ βασικά θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά αν αυτό δεν μπορεί να γίνει θα προτιμούσα να φύγω με πώληση κι όχι ως ελεύθερος".

Γενικά ο Χουλτ στα όσα είπε έβγαλε μία καλή διάθεση για να βάλει… πλάτη, όμως το θέμα είναι πως θα πράξει εντός της εβδομάδας που έρχεται, αφού οι πιέσεις απ’ τον μάνατζέρ του για να κάνει προσφυγή είναι τεράστιες. Και ουδείς μπορεί να προβλέψει με απόλυτη σιγουριά πως θα κινηθεί εντέλει ο Σουηδός…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK