Τι φέρνει τον Υπουργό Παππά συνεχώς στη Νέα Σμύρνη

Το πρόσωπο το οποίο έχει κάνει το "προξενιό" μεταξύ του Νίκου Παππά και του Πανιωνίου και η συχνή παρουσία του Υπουργού στα επίσημα της Νέας Σμύρνης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν απορείτε γιατί ο Νίκος Παππάς δίνει πολύ συχνό παρών στη Νέα στους εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου, η απάντηση είναι πολύ απλή και φυσικά δεν έχει να κάνει με κανένα σενάριο συνωμοσίας.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ουσιαστικά δεξί χέρι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συνδέεται με στενή φιλία με τον Κυριάκο Σκούρα, γνωστό επιχειρηματία και ένθερμο φίλο του Ιστορικού ο οποίος έχει παίξει το δικό του καταλυτικό ρόλο στο να σταθεί ο Πανιώνιος στα πόδια του τα τελευταία χρόνια.

Η φιλία τους δε δεν έχει κανένα...πολιτικό κριτήριο καθώς εκτείνεται χρονικά πολύ πιο μακριά από την πολιτική σταδιοδρομία του κ. Παππά (αρχικά ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια ως Υπουργού των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).

Προφανώς ο Υπουργός από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να χάσει άλλον αγώνα του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη. Εχει φέρει και...γούρι.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK