Τι... γύρισε το μάτι του Δώνη στην επικοινωνία του με τον ΑΠΟΕΛ

Η απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει ο Γιώργος Δώνης στους στενούς συνεργάτες του δεν θα μπορούσε παρά να τον οδηγήσει να πει το μεγάλο όχι προς τον ΑΠΟΕΛ που είχε μία....παράξενη επιθυμία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ (MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Γράφτηκαν πολύ για το νέο φλερτ που είχαν πριν από μερικές ημέρες ο ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη το οποίο εν τέλει δεν κατέληξε σε γάμο.

Το ότι οι δύο πλευρές δεν πέρασαν αυτή τη φορά βέρες οφείλεται σε συγκεκριμένους λόγους που περισσότερο έχουν να κάνουν με...ηθικά ζητήματα παρά με το οικονομικό αν και στο τελευταίο υπήρξαν επίσης διαφορές.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης με τον Ελληνα τεχνικό του γνωστοποίησε την πρόθεσή του για εκ νέου συνεργασία (ο Δώνης δούλεψε στην κυπριακή ομάδα και πριν από τρία χρόνια) αλλά ταυτόχρονα του έδωσε να καταλάβει ότι υπήρχε... απροθυμία να προσληφθεί το τιμ του Ελλαδίτη προπονητή στο σύνολό του.

Είναι γνωστό δε ότι η ομάδα συνεργατών του Γιώργου Δώνη είναι εδώ και χρόνια... μπετόν (Αγγελίνας, Μένταν, Γεωργίτσας, Mαλλιαρίτσης και εσχάτως Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα) και ότι ακολουθεί πιστά τον προπονητή σε κάθε του συνεργασία (από τα χρόνια της ΑΕΛ μέχρι και σήμερα).

Ο Δώνης όταν κατάλαβε τι θέμα πρόκειται να θέσει ο Πετρίδης, διέκοψε την ουσία της συζήτησης και έβαλε πρόωρο τέλος στο φλερτ του με τους πρωταθλητές Κύπρου. Ουσιαστικά τους είπε ότι "ή συνεργαζόμαστε με το δικό μου τιμ είτε δεν συνεργαζόμαστε καθόλου".

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK