Τι πίνει ο Σουάρες στο "Ελευθέριος Βενιζέλος";

Ο Λουίς Σουάρες πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιει το αγαπημένο του... ποτό! Και δεν είναι αυτό που νομίζετε (φωτογραφία).

Barcelona's Luis Suarez runs during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Luis Suarez AP IMAGES

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν... χαρίστηκε και πήρε όλους τους διαθέσιμους αστέρες των "μπλαουγκράνα" για το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Το μεσημέρι, λοιπόν, της Δευτέρας η αποστολή των Καταλανών έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αυτός που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν ο Μέσι αλλά ο Λουίς Σουάρες!

Όχι, ο Ουρουγουανός δεν... δάγκωσε κανέναν, απλά εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο κρατώντας στο χέρι το αγαπημένο του... ποτό. Αυτό δεν είναι άλλο από το μάτε ( ή Ματέ σε άλλες χώρες της λατινικής Αμερικής ), που αποτελεί παραδοσιακό αφέψημα κυρίως σε Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη.

Φυσικά ο 30χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός... κολλημένος με το Μάτε. Το ίδιο ποτό τρελαίνει και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία στο facebook, όπου τα παιδιά του παίρνουν το πρωινό τους και αυτός το... Μάτε του! Στην Ελλάδα είναι πολλοί οι λάτιν ποδοσφαιριοστές που το... λάνσαραν αλλά περισσότερο το μάτε ταυτίστηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον συμπατριώτη δηλαδή του Σουάρες

Τώρα για εκείνους που έχουν την απορία από τι αποτελείται: μέσα σε ζεστό νερό προσθέτουν ξερά φύλλα και κλαδιά του φυτού Yerba Mate, ενώ ορισμένοι βάζουν και λίγο αρωματικό καφέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK