Τι συνδέει τον Άκπομ με Μαρτίνς και Ολυμπιακό!

Τι κοινό έχουν ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ και ο Γκάρι Ροντρίγκες; Καλά μαντέψατε. Τον ίδιο ατζέντη. Τον Σάκη Τζίκα της αγγλικής εταιρείας Base soccer.

Τι συνδέει τον Άκπομ με Μαρτίνς και Ολυμπιακό!

Ο άνθρωπος που περίμενε τον Πορτογάλο τεχνικό των «ερυθρολεύκων» στο αεροδρόμιο την ημέρα της άφιξής του στη χώρα μας και κατευθύνθηκαν μαζί στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, είναι υπεύθυνος και για το νέο μεταγραφικό χτύπημα του «δικεφάλου του Βορρά» από την Άρσεναλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και τον συγκεκριμένο ατζέντη. Κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από τρία χρόνια με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε με συμβόλαιο μισού εκατομμυρίου και μέσα σε δύο σεζόν απογείωσε την αξία του, με τη μεταγραφή στη Γαλατασαράι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη γνωριμία του εν λόγω γραφείου με έδρα την Αγγλία με την Ελλάδα, έγινε για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τον Βραζιλιάνου Ντουντού Σεαρένσε και τον Άγγλο στράικερ Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος, στα 32 του πλέον, αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Για να επιστρέψουμε στο σήμερα, ο Άκπομ ο οποίος τον Οκτώβρη πατάει τα 23 έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές με τη φανέλα της Άρσεναλ κι αυτές ως αλλαγή. Πριν από 3,5 χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πλέον ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έχει περάσει και από Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Χαλ, Μπράιτον στη «Νησί». Πέρυσι μετακόμισε πάλι με ενοίκιο στο Βέλγιο και τη Σεντ Τρούιντεν. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με συγκομιδή 8 γκολ και 2 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK