Μελισσανίδης για Γιόχανσον και οι Γερμανοί... ξανάρχονται για Φορτούνη

Ποια ομάδα παρακολουθεί τον Ρόμπιν Λουντ και δεν είναι από Αγγλία μεριά; Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη για το... απενεργοποιημένο συμβόλαιο του Γιόχανσον και η ομάδα της Μπουντεσλίγκα που... σκανάρει τον Φορτούνη. Διαβάστε τα πιο "καυτά" παρασκήνια του Τύπου της Τετάρτης!

Μελισσανίδης για Γιόχανσον και οι Γερμανοί... ξανάρχονται για Φορτούνη
johansson fortounis loud

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Σύμφωνα με την Livesport ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι σκασμένος μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό βασικού ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα έδωσε εντολή να επανέλθει η πρόταση στον Γιάκομπ Γιόχανσον για νέο τριετές συμβόλαιο, παρότι πριν λίγες εβδομάδες ήταν δυσαρεστημένος από την στάση του μάνατζερ παίκτη που αρνήθηκε νέα συμφωνία με ετήσιες αποδοχές 500.000€.

Ο "Τίγρης" έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σουηδό... Μουντιαλικό άσο, τον οποίο μάλιστα είχε φέρει ως παράδειγμα προς μίμηση στους παίκτες της ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2016, όταν και μετέβη στα Σπάτα για να βάλει... γκάζια λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της Ένωσης.

Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα, διαβάζουμε πω ς το θέμα του Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και την Τετάρτη! Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θα συναντηθεί με τον Γερμανό τεχνικό έτσι ώστε να πέσει στο τραπέζι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών είναι εξαιρετικό και στην πρώτη συνάντηση που είχαν ξεκαθαρίστηκε πως η ΕΠΟ είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του. Μάλιστα και δεν υπάρχει... homework για κάποιον αντικαταστάτη αυτή τη στιγμή. Και οι διεθνείς μας, τουλάχιστον οι πιο παλιοί, που ρωτήθηκαν από την Ομοσπονδία τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της παραμονής του Γερμανού εκλέκτορα...

ΛΕΙΨΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime μπορεί ο Κώστας Φορτούνης να μην βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, όμως η αξία του παραμένει αναμφισβήτητη. Αυτός είναι και ο λόγος που την άλλη Τετάρτη (22/11) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, θα βρεθεί άνθρωπος της Λειψίας για να τον παρακολουθήσει ξανά από κοντά.

Ο 25χρονος άσος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είναι άγνωστος στους Γερμανούς, αφού για μία τριετία (211-2014) αγωνίστηκε με την Καϊζερσλάουτερν στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, μετρώντας 77 συμμετοχές με 3 γκολ.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΣΚΑΟΥΤΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε και στην Γάτα και την στήλη ο "Ευαγγελιστής". Από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη στην Ελλάδα βρέθηκαν αρκετοί σκάουτ και μάνατζερ με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες από τα πρωταθλήματα υποδομών Κ15 και Κ17, όπως και τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ανδρών, Ελπίδων και... Νέων.

Το πιο... βαρύ όνομα ήταν εκείνο του τσιφ σκάουτ της Γιουβέντους, Πάμπλο Λονγκόρια, ο οποίος επέστρεψε στο Τορίνο έχοντας σημειωμένα στο μπλοκάκι του δυο ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Λογικά σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε ποιοι είναι...

ΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ

Σύμφωνα με την Sportday και την στήλη ο "Τρελός του Χωριού", ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό και μάλιστα βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Ισπανίας! Το ίδιο ισχύει και για τον Χρβόγε Μίλιτς που είναι ολοφάνερο πως δεν υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή. Μόνο που ο Κροάτης θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του με δεδομένο πως μετρά μόλις 261 λεπτά χρόνου συμμετοχής!

Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα, μετά την Κοπεγχάγη άλλη μία ομάδα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα βλέπει ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και αναφερόμαστε στην Μπρόντμπι. Η πρωτοπόρος Δανίας εξετάζει την περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ και αν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κινηθεί για τον Φινλανδό μέσο! Φυσικά κάτι τέτοιο θα κάνει ευτυχισμένους τους πράσινους που θέλουν να τον πουλήσουν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ - ΔΙΟΥΔΗ

Η προπόνηση της Τρίτης στο Κορωπί δεν κύλισε σε καλό κλίμα και αυτό γιατί κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι. Σε σημείο που Γιώργος Κουτρουμπής και Σωκράτης Διούδης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Μόλις η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, επενέβη ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έστειλε τους δυο... άτακτους παίκτες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν.

"Πηγαίνετε μέσα να ηρεμήσετε και τα λέμε από αύριο", ήταν η ατάκα του σύμφωνα με την Πράσινη. Την Τετάρτη πάντως αναμένεται να τους κάνει συστάσεις χωρίς να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ... ΔΕΣΕΙ

Πάμε και στην Ώρα των Σπορ και τον "Πληροφοριοδότη". Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κάτι που είναι γνωστό πλέον εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με την στήλη, ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να... δέσει τον νεαρό αμυντικό, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2019 και δεν θέλει να τον χάσει όπως στην περίπτωση του Πασχαλάκη που έφυγε ελεύθερος, χωρις να πάρει... ευρώπουλο!

Έτσι, σύντομα ο νεαρός στόπερ θα κληθεί για συζητήσεις έτσι ώστε να πάρει γενναία αύξηση των αποδοχών του και παράλληλα να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Γιαννιώτες. Έτσι κι αλλιώς πάντως αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Μαυροπάνος είναι... πουλέν του Χριστοβασίλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK