Τηλέφωνο Αλαφούζου στον Θόδωρο Θεοδωρίδη

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει το τηλεφώνημα του Γιάννη Αλαφούζου στον Θόδωρο Θεοδωρίδη. Τι είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Τηλέφωνο Αλαφούζου στον Θόδωρο Θεοδωρίδη
theodoridis alafouzos

Ο Νίκος Αλέφαντος λέει και ξαναλέει να βγει στο τηλέφωνο ο Δούρος. Ο Γιάννης Αλαφουζος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τηλέφωνο τον Θόδωρο Θεοδωρίδη κι ο τελευταίος ( επίσης κανένα πρόβλημα για) να το σηκώσει. Όπως άλλωστε επιβάλλουν οι κανόνες της ευγένειας και καλής συμπεριφοράς.

Τόσο για τον Νο2 της ΟΥΕΦΑ, όσο και για τον Νο1 του Παναθηναϊκού. Ο Θ. Θεοδωρίδης άλλωστε είχε δεχθεί, εκτός πρωτοκόλλου, τον Γ. Αλαφούζο στο γραφείο του στη Νιόν κι είχε παραχωρήσει μάλιστα και συνέντευξη στη "Δίκη" του Σκαι. Ωστόσο, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο ήταν, όταν είχε εξαπολυθεί μπαράζ επιθέσεων κατά του Θόδωρου Θεοδωρίδη για τις διαιτησίες του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λίγκ: "Θόδωρε Θεοδωρίδη δεν ντρέπεσαι" κλπ. Ειδικότερα μετά το ματς στη Λιέγη με τη Στανταρ (2-2).

Ότι: "ο Παναθηναϊκός έπεσε ξανά θύμα (μετά τα παιχνίδια με Άγιαξ και Θέλτα) των πρωτοπαλίκαρων της ΟΥΕΦΑ του Θόδωρου Θεοδωρίδη". Στοχευμένα δημοσιεύματα. Με σαφείς και ξεκάθαρους υπαινιγμούς ότι ο Θ. Θεοδωρίδης έχει την ευθύνη για τις αλλεπάλληλες διαιτησίες εις βάρος του Παναθηναϊκού. Κι επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και τίποτα δεν μένει κρυφό, ο Χρήστος Παναγόπουλος, δεξί χέρι του Αλαφούζου, επικοινωνούσε με στελέχη των άλλων ομάδων της Συμμαχίας, να συντονιστούν στον δημοσιογραφικό πόλεμο εναντίον του Θ. Θεοδωρίδη. Παρά ταύτα, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ ( "που στήνει τον Παναθηναϊκό") κι ο τελευταίος ανταποκρίθηκε στο τηλεφώνημα.

(Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι, αν ο γ.γ. της ΟΥΕΦΑ, μίλαγε με τους παράγοντες των ομάδων από τις 55 χώρες που είναι μέλη της, για θέματά τους, δεν θα έκανε καμία άλλη δουλειά). Το αντικείμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό. Πέρα από κάποιες γενικές αναφορές του Γ.Αλαφούζου, οτι στην Ελλάδα τίποτα δεν πάει καλά. Σχετικά με την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" αλλά και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK