Τηλεοπτική ματσάρα με περιγραφή Γεωργούντζου!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη τηλεοπτικά το παιχνίδι της Καλαμάτας με το Κερατσίνι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Τηλεοπτική ματσάρα με περιγραφή Γεωργούντζου!
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του καναλιού "Best TV", ετοιμάζεται μία ακόμα τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Μαΐου θα μεταδοθεί ζωντανά ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Καλαμάτας και Κερατσινίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Το παιχνίδι από το γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος" στην Καλαμάτα θα μεταδοθεί μέσω του BEST σε όλη την Πελοπόννησο, από την συχνότητα του BEST στην COSMOTE TV στη θέση 666 και σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming από το best-tv.gr

Επίσης τον αγώνα θα μεταδώσει και ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 για όλη την Αττική, και μέσω NOVA στη θέση 115 για όλο τον κόσμο.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15.30 με το pre-game, θα ακολουθήσει ο αγώνας Καλαμάτα-Κερατσίνι, σε περιγραφή του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου, ενώ στο post-game θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK