Την ΑΕΚ γιατί την ξέχασες κυρία Σορεντίνο;

H σύντροφος του Στέφανο Σορεντίνο έκανε μία σούπερ ποδοσφαιρική έκπληξη στον 38χρονο κίπερ συνδυάζοντας το παρόν και το παρελθόν του αλλά άφησε... εκτός την ΑΕΚ (PHOTO).

Την ΑΕΚ γιατί την ξέχασες κυρία Σορεντίνο;

Το ότι η Παλέρμο είναι μία ομάδα που έχει σημαδέψει τον Στέφανο Σορεντίνο είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όλοι όσοι ακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, καθώς μέσα από αυτόν ο έμπειρος πορτιέρε αποκάλυψε ένα σούπερ δώρο που του έκανε το έτερόν του ήμισυ.

Αυτό ήταν μία διπλή πολυθρόνα με τις φανέλες της νυν ομάδας του Κιέβο Βερόνα και της πρώην Παλέρμο στην πλάτη (με το αριθμό 70 και το επώνυμό του), με τον 38χρονο να ευχαριστεί την Σάρα Ρουτζέρι με ξεχωριστό τρόπο:

"Η έκπληξη έγινε. Χίλια ευχαριστώ στην αγάπη μου, την Σάρα Ρουτζκέρι, για το υπέροχο δώρο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Σορεντίνο. Με δεδομένο πάντως ότι μία από τις ομάδες στις οποίες έζησε ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα του παίζοντας μάλιστα και στο Champions League ήταν η ΑΕΚ (2005-2009), μήπως θα έπρεπε να υπήρχε και ένα δώρο κιτρινόμαυρου χρώματος;

Noi ❤#noi #❤#family #torino #piazzasancarlo #sabatoalternativo #sosta #5donne #1maschio #passeggiata #shopping @sara.ruggeri

A post shared by Stefano Sorrentino (@stefanosorrentino) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK